jak mowimy, ze zrobimy, to zrobimy, i nie ma co nam przypominac co pol roku. ;)
Znaczy, nie trzeba co 14 lat.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znaczy, nie trzeba co 14 lat.
a to za chwile. teraz maile to jest czyrak ze wzgledu na te wszystkie regulki antyspamowe, ale ogarne w tygodniu i powinno byc dobrze.
Cytując klasyka "No i tak to można świat doganiać" :-)
Dziękujemy bardzo
Test czy dostane znow quiz i napisze tam fucki;)
Edit: all gucci, jednorazowy antyspam
Edit2: No ale zasuwa teraz;)
taak, poprzedni serwer mial 14 lat. taka... retro platforma. byl pod ochrona konserwatora. ;)
RZUŁTE tablice powinniśmy dostać.
Albo żółte papiery chociaż:-)
Ja też przyłączam się do podziękowań za nowy serwer.
Poprzedni post z 2023-11-18 15:45:58 - rzetelny zawodnik. Precyzyjnie co pół roku :)
@dely: Ale coś się chyba stało z cssssśśśś...
Gdzie jest opcja Zaznacz wszystkie jako przeczytane?
Tekst wpisany w cudzysłowie nie jest wysyłany.
@dely: Ale coś się chyba stało z cssssśśśś...
Czytał newsy?
Nie umiem czytać. Tylko piszę. Półanalfabetą jestem. Wstawiłbym skrinszota, ale serwer nie umi zapisać.
O, zaczęły mi przychodzić powiadomienia o nowych postach w wątkach. Tylko nadawcą powiadomienia jest dely z imienia i nazwiska, to chyba nie ma tak być? Mi nie przeszkadza, ale zgłaszam jak by co:-)
Sprawa e-maili będzie rozwiązana w tak zwanym "wkrótce".
Sprawa e-maili będzie rozwiązana w tak zwanym "wkrótce".
Ok, przypomnimy za pół roku :P
i jeszcze powiedzcie, że jak się wysyła posta to nie trzeba czekać 3 minuty?
EDIT: NIE TRZEBA! :D nowa jakość
Wydaje mi się, że zmieniono kolorystykę paru elementów np. "diamencików" informujących czy przeczytałeś post czy jeszcze nie.
Więc admini nie próżnują Panowie, nie próżnują :)
Trzymam kciuki za efekt końcowy.
Generalnie, jeśli coś się źle wyświetla, jest krzywo, względnie kolory nie konweniują, to poleca się wymuszenia pobrania wszystkich plików przez CTRL+F5.
Generalnie, jeśli coś się źle wyświetla, jest krzywo, względnie kolory nie konweniują, to poleca się wymuszenia pobrania wszystkich plików przez CTRL+F5.
Ewentualnie Ctrl + R ale na telefonie trudno to zrobić.
Można jednak wyczyścić cache przeglądarki (usuwanie danych przegadania)
Rety, Julek. Teraz to najszybszy portal w internetach!
Światło Odbytu nie mówi ostatniego słowa ;)
Ło kurna, nie zdążę jeszcze puścić klawisza w myszce i już wczytane. Rrrrrakieta :)
Oooo kurde... Ale śmiga....
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 28 zapytań