odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów...
ty jestes krol teraz, to nie powinienes brac do siebie. ;)
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Śnieżna planeta w Cosmic Hero 2 Zelax prezentuje postępy nad kontynuacją klasyka. Zobacz mroźną planetę w Cosmic Hero 2.
ABBUC Creative Contest 2026 Poznaj zasady nowej edycji konkursu ABBUC Creative Contest dla twórców związanych z 8-bitowym Atari.
Gearlynx 1.0.0 Pierwsza stabilna wersja wieloplatformowego emulatora Atari Lynx o nazwie Gearlynx trafiła do sieci.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
atari.area forum » Sprawy atari.area » irc na AA
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów...
ty jestes krol teraz, to nie powinienes brac do siebie. ;)
odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów
Nie bac sie, bo to puste slowa. Juz commodorowcom obiecywal i nic :lol:
Mimo wszystko to dely jest tutaj szefem, więc on ustala zasady - myślę, że kompromisem może być link do bramki ircowej via www u Stryjka.
Warto jednak aby Stryjek postarał się o to, żeby bramka generowała polskie czcionki w standardzie ISO 8859-2, a nie w CP-1250 ;)
Z doświadczenia ircowego wiem, że jak są statystyki itp obfituje to w floodowanie i nabijanie statsów, zamiast rzeczywistych rozmów, więc temu rozwiązaniu mówię NIE !
A po co okienko z logami z kanału ? Przecież można wejść i zobaczyć co się dzieje :-P
Co do bramki server-side - zgadzam się z krap-em - też jestem przeciw, taka bramka ogólnodostępna to przyczułek do abuserii i w efekcie końcowym do K:line-a.
Amen.
commodorowcom obiecywał i video jest w 60 procentach ukończone;podobnie zresztą jak BJB Meets OS:) więc niedługo itp...zresztą na Forevera coś szykuje...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » irc na AA
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 50 zapytań