odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów...
ty jestes krol teraz, to nie powinienes brac do siebie. ;)
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.
Altirra 4.50 test 11 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra z nowym, eksperymentalnym paskiem zadań.
C.E.T.A.S. - nowy projekt na Atari 8bit Rafał Dudek i Vladimir Janković pracują nad unikalną strzelaniną z alternatywną historią w tle.
Postępy nad konwersją Golden Axe Zobacz najnowsze zmiany w nadchodzącym hicie na 8-bitowe Atari, nad którym pracuje znana ekipa.
Cannon Fodder STE WIP #2 Krzysztof Jarzyna prezentuje nową wersję rozwojową kultowej gry Cannon Fodder dla Atari STE.
atari.area forum » Sprawy atari.area » irc na AA
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów...
ty jestes krol teraz, to nie powinienes brac do siebie. ;)
odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów
Nie bac sie, bo to puste slowa. Juz commodorowcom obiecywal i nic :lol:
Mimo wszystko to dely jest tutaj szefem, więc on ustala zasady - myślę, że kompromisem może być link do bramki ircowej via www u Stryjka.
Warto jednak aby Stryjek postarał się o to, żeby bramka generowała polskie czcionki w standardzie ISO 8859-2, a nie w CP-1250 ;)
Z doświadczenia ircowego wiem, że jak są statystyki itp obfituje to w floodowanie i nabijanie statsów, zamiast rzeczywistych rozmów, więc temu rozwiązaniu mówię NIE !
A po co okienko z logami z kanału ? Przecież można wejść i zobaczyć co się dzieje :-P
Co do bramki server-side - zgadzam się z krap-em - też jestem przeciw, taka bramka ogólnodostępna to przyczułek do abuserii i w efekcie końcowym do K:line-a.
Amen.
commodorowcom obiecywał i video jest w 60 procentach ukończone;podobnie zresztą jak BJB Meets OS:) więc niedługo itp...zresztą na Forevera coś szykuje...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » irc na AA
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 12 zapytań