"4 bąbki" powiadasz :mrgreen: Otóż cztery "bąbki" oznaczają nielegalną instrukcję (Illegal instruction).
Więcej informacji o "bąbkach" jest na Gógle
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » ST BOOK ATARI
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
"4 bąbki" powiadasz :mrgreen: Otóż cztery "bąbki" oznaczają nielegalną instrukcję (Illegal instruction).
Więcej informacji o "bąbkach" jest na Gógle
FUKODO moglbys umiescic w necie zdjecie plyty glownej ale w (duzo) wiekszej rozdzielczosci?
Naturalnie ze mógłbym ...
Są to obrazki (jpg) ok. 2000X1000 pixeli , po 2,5 MB. Tak zatem płyta
główna - front i back - było by ok. 5 MB.
Problem jest tylko jak i gdzie?
na maila:)
cyprian kropka konador na hp kropka com
Do > Cyprian_Konador <
Mógłbyś napisać tego E-maila , tnz. ten adres jakoś normalnie ,jak należny.Może wyśle Ci na twój podany adres (( c_konador@atari.pl ))?
adres poszedl na pw
A to się temat rozkręcił!? :rolleyes:
Fukodo, Ty statsiarzu... :P
mam znajomego ktory bawi sie w takie rzeczy jak zasilanie w laptopach i tp zreszta ma Portfolio i tez przy nim sporo kombinuje. Widze ze jestes z Bydgoszczy - ja i on z 3miasta wiec gdybys chcial to na pewno chetnie spojrzy na to cudo ( ja zreszta rowniez ) :-))))
pozdrowka
piter - Wysłałem Ci odpowiedź na - pw
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » ST BOOK ATARI
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 57 zapytań