Witam wszystkich :)
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę sformatować dyskietki w Hatari v2.6.1, może ktoś mi podpowie jak to zrobić, tworzę nowy obraz .st, a jak załaduję ten obraz do A: to nie mogę sformatować go.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gearlynx 0.0.4 Udostępniono nową wersję emulatora konsoli Atari Lynx, która oferuje rozbudowane narzędzia dla programistów.
Cosmic Hero 2: Prologue już pojutrze! Grupa Zelax wraca z kontynuacją gry z 1993 roku w nowej, rozbudowanej odsłonie.
16. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, szesnastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
Test7800 0.6.2 Nowa wersja Test7800 z poprawioną emulacją dźwięku POKEY i zmianami w obsłudze mapperów.
RastaConverter Beta18 Nowa wersja popularnego konwertera grafiki na Atari od Ilmenita wprowadza ulepszenia algorytmów optymalizacji.
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » Hatari - Nie formatuje dyskietki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich :)
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę sformatować dyskietki w Hatari v2.6.1, może ktoś mi podpowie jak to zrobić, tworzę nowy obraz .st, a jak załaduję ten obraz do A: to nie mogę sformatować go.
A nie masz zaznaczonej opcji blokady zapisu?
pytanie czy to sam system operacyjny Windows/Linux nie blokuje u Ciebie zapisu do pliku .st
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » Hatari - Nie formatuje dyskietki
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 55 zapytań