a najchętniej 800, ale wiem, że marnę szansę
może być pożółkłe, ważne by całe i działało oraz nie miało braków w uzębieniu
(PM)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gearlynx 0.0.4 Udostępniono nową wersję emulatora konsoli Atari Lynx, która oferuje rozbudowane narzędzia dla programistów.
Cosmic Hero 2: Prologue już pojutrze! Grupa Zelax wraca z kontynuacją gry z 1993 roku w nowej, rozbudowanej odsłonie.
16. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, szesnastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
Test7800 0.6.2 Nowa wersja Test7800 z poprawioną emulacją dźwięku POKEY i zmianami w obsłudze mapperów.
RastaConverter Beta18 Nowa wersja popularnego konwertera grafiki na Atari od Ilmenita wprowadza ulepszenia algorytmów optymalizacji.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Kupię 800 XL
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a najchętniej 800, ale wiem, że marnę szansę
może być pożółkłe, ważne by całe i działało oraz nie miało braków w uzębieniu
(PM)
Jest 800XL,
Ładne sprawne bez pęknięć
800zł +kw lub odbiór osobisty w Warszawie
Mam gdzieś 800XL na freddim, całe, czyste i sprawne, wizualnie nie było jak nowe, ale musze go poszukać, 500zł plus ew.wysyłka, jak coś pisz.
800 (48KB) + 410 + basic masz obecnie na allegro lokalnie. Jakby jeszcze z 200zł stargować to cena wydaje się całkiem sensowna jak na pokazywany na zdjęciach stan.
Temat zakupu 800XL oganięty, dziękuję za oferty (interesuje mnie jeszcze goła 800 oraz stacja dysków, najchętniej CA 2001). Muszę zczytać dyski i swoje programy sprzed ponad 30 lat, to właśnie na CA2001 miałem zapisane swoje programy, które teraz w wolnej chwili chciałbym upublicznić. Póki co temat jeszcze nie do zamknięcia. Stacja musi być sprawna.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Kupię 800 XL
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 56 zapytań