Mi terminy nie kolidują, najprawdopodobniej odwiedzę oba zloty :)
Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax
Atari 1040STe/4MB
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Polska replika Re-falcon030 Replika Suavka to 1:1 oryginalnego komputera z kilkoma dodatkami.
Wyniki konkursu VCCC 2025 Poznaj zwycięskie prace Vintage Computing Christmas Challenge 2025 i pobierz paczkę z plikami.
rmac 2.4.12 Makroasembler doczekał się aktualizacji z licznymi poprawkami dla wielu procesorów.
Program zlotu Last Party 2026 Poznaj szczegółowy harmonogram 12. edycji kultowego demoparty Last Party w Licheniu Starym.
F16 Falcon Strike 2.0.0 Ogromna aktualizacja polskiego symulatora lotu F-16 na Atari XL/XE wprowadza nowe tryby i mechaniki.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2026SE - the biggest multi ATARI-only party!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mi terminy nie kolidują, najprawdopodobniej odwiedzę oba zloty :)
Miło mi Was poinformować, że na Silly Venture 2026 SE pojawi się kolejna ciekawa osoba z gamedev'u na Atari XL/XE z końcówki lat 80-tych i początku lat 90-tych :) Tym razem będzie to Andrew Dickinson, autor m.in. gry "Plastron", która ukazała się nakładem firmy Harlequin Software (UK).
Dla przypomnienia:
https://www.youtube.com/watch?v=9plKG6Xqp68
Na pewno przeprowadzimy Silly Talk z naszym Gościem na SV2026SE :)
Czas zaprezentować logo letniej edycji Silly Venture 2026SE!

Zaprojektował: mOOnie / Mystic Bytes
Lada dzień info odnośnie koncertu :) Stay tuned! Stay ATARI!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2026SE - the biggest multi ATARI-only party!
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 28 zapytań