Chciałbym bardzo podziękować Vascowi i Agnieszce, pozostałym osobom, które wspomogły organizację tegorocznej edycji Last Party oraz wszystkim uczestnikom zlotu na wspaniałe party!

Uczestniczę z "Lastach" od samego początku (wprawdzie z przerwami) i pomimo upływu prawie trzydziestu lat klimat tej imprezy jest zawsze świetny - przyjazna i wesoła (niemalże rodzinna) atmosfera, dobra zabawa i niestety ten sam niedosyt po zakończeniu imprezy, ze za szybko się skończyła. Po prostu - Last Party stało się marką, która oznacza dobrą imprezę, a udział w niej NIGDY NIE BĘDZIE CZASEM ZMARNOWANYM ;-) Za rok też przyjadę ;-)

2

Przyłączam się do podziękowań. Impreza na najwyższym poziomie dzięki Vasciowi, Agnieszce i całej ekipie, dbającej o warstwę techniczną. Podziękowania także dla nas :-) - uczestników, bez których Last Party nie mogłoby być tak zaje... fajne.

MacGyver uświadomił mi swoim postem, że byłem na każdej edycji Last Party - od tej pierwszej w 1997 r. w Opalenicy do tegorocznej. I będę przyjeżdżać bezapelacyjnie, do samego końca - mojego lub jego. ;-)

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

3

Niby pięć dni, czyli rekordowo długo, a jednak zawsze pozostaje ten niedosyt. Znów trzeba czekać pół roku :)

Atari 130XE Disco Edition/576kB RAM/Stereo/Covox/Q-Meg OS/Cobra Freezer + Atari 1050 Toms Multi
Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax
Atari 1040STe/4MB

4

Jak pisali przedmówcy 5dni a tak szybko czas zleciał.
Dziękuję organizatorom Agnieszce oraz Vascowi (plus last party team), za tak fajnie zorganizowaną imprezę!
Oraz samym partyzantom...

5

Dziękuje za świetną organizację Agnieszce i Rafałowi,
Partyzantom dziękuję za wspaniałą atmosferę i wytworne domowe napitki.
Ekipie technicznej za świetne nagłośnienie i za płynne prowadzenie konkursów i prelekcji (o czasie).
Bawiłem się doskonale i jedyne czego mi zabrakło to dwóch dodatkowych dni ;)

6

@bocianu: przespałeś 2 dni?
ja dziękuję, bez listingu :)

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

7

Przyłączam się również do podziękowań i do zobaczenia w tym samym miejscu za rok!