1

Coś takiego:
https://allegro.pl/oferta/grawer-lasero … 7801369854

pobawiłem się jeden dzień i stwierdzam, że mi się nie przyda, a nie mam już miejsca na kolejne graty :)

P.S. Proszę, o skasowanie drugiego wątku (na telefonie nie chce mi wrzucać tematów, wywala błąd, choć to też Firefox).

Było miło :) Do widzenia.

2

Oddasz, że za darmo, czy to Twoja aukcja? :)

Jakby to pierwsze, to ja co prawda nie jestem bardzo przekonany, że mi się to przyda i będę umiał użyć, ale jakiś potencjał widzę i chciałbym spróbować. A jeśli też stwierdzę, że mi się nie przyda, to oddam dalej :)

3

W takim razie jest Twoje.

Było miło :) Do widzenia.

4

artik-wroc napisał/a:

Ustawiam się w kolejce, jeśli się nie przyda :)

5

Dalton napisał/a:

Oddasz, że za darmo, czy to Twoja aukcja? :)

Jakby to pierwsze, to ja co prawda nie jestem bardzo przekonany, że mi się to przyda i będę umiał użyć, ale jakiś potencjał widzę i chciałbym spróbować. A jeśli też stwierdzę, że mi się nie przyda, to oddam dalej :)

Jeśli można, to chciałbym poznać Twoją opinię jak się już tym pobawisz. To cudo ma laser 2.5W. Ja zaczynałem z 5W i uważam że on się do niczego nie nadaje. Grawerowanie / cięcie trwa wieki a efekt marny. Bez wspomagania powietrzem bardziej pali niż cokolwiek robi. Tak naprawdę 10W dopiero się do czegokolwiek nadaje, a realnie to 20W. Ale ceny idą szybko w górę jak zwiększamy moc lasera. Poza tym tego w domu/pokoju nie da się używać, ja nawet w warsztacie musiałem robić obudowę i odciąg dymu. Oczywiście wszystko zależy od jakości obrabianego materiału.

kupię Atari 815 i 820 :)

6

artik-wroc napisał/a:

Super, dziękuję bardzo!

qbahusak napisał/a:

Ustawiam się w kolejce, jeśli się nie przyda :)

Spoko, jakby się nie przydał/nie sprawdził, to się odezwę.

przemek-o napisał/a:

Jeśli można, to chciałbym poznać Twoją opinię jak się już tym pobawisz.

Pewnie, dam znać. A jakiego typu materiały grawerowałeś i ciąłeś?

7

fajna rzecz

ATW800/2 / Atari V4sa / Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
SUB/AVGcart / FujiNet / DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org