EDIT: zmieniam warunki (kwota, termin, zasady, koszt transportu)i ponawiam akcje
Cześć,
Do zaoferowania oryginalne zestawy "Grubcio", w tej aukcji zestawy: 78,83,86,87,88
cena startowa: 49zł, licytacja do piątku 06.03.2026 do godziny 21:59
^^^ jeżeli licytacja nie przekroczy kwoty 100zł, zobowiązuję się wpłacić różnice (brakującą kwotę do 100zł) na wskazany przeze mnie cel (tzn.. na zbiórkę dla waleczniej Marysi).
Wygrywający dostarcza mi etykietę do paczkomatu Inpost (rozmiar B), w wylicytowaną kwotę wpłaca na pomoc tej dziewczynce:
https://www.siepomaga.pl/waleczna-marysia
Jeżeli kwota licytacji przekroczy 100zł, koszt wysyłki biorę na siebie. Wtedy oczekuję tylko namiarów na paczkomat, nr. telefonu i e-mail (niezbędne do stworzenia przesyłki w inpost).
Po otrzymaniu linka potwierdzającego wpłatę, wysyłam przesyłkę.
Kasety w stanie oryginalnym, nie zostały ponownie nagrywane, w takim stanie jakim je zastałem. Pudełka mają czasami ryski. Jeżeli będą problemy z wczytaniem (wiek kaset) to zostały wykonane przeze mnie dumpy i są dostępne na tutejszym forum: GRUBCIO - zestawy oprogramowania ). Nowy właściciel zdecyduje co dalej zrobić.
to co oferuję wygląda tak:

dzięki uprzejmości RZóG-a, dodaję również pudełko (druk 3d) na 5 kaset:
każdy zestaw składa się z pudełka, wkładki, kasety i krótkiej instrukcji wczytywania: