Nom. Zgrywalem do 2:00 czasu polskiego. Pozniej padlo. Ja wczesniej tak na szybko szukalem atarowskiego stuffu i musze powiedziec, ze zrobilem to po lebkach. Ostatniego dnia dzialanosci, kiedy termin juz konkretnie zmotywowal, postanowilem przysiasc bardziej i znalazlem kupe wiecej interesujacego stuffu. Co mnie tez zdziwilo, to to, ze tam byla kupa nowych, komercyjnych materialow - filmy w przeroznych formatach (od VideoCD bo BluRAYe w 4K), kupa muzyki (od jakichs polskich biesiadnych, przez Depeche Mode a na jazzie skonczywszy), kupa skanow magazynow (w tym tez polskich), pelno zrzutow plyt, filmy dokumentalne o komputerach, tworzeniu gier itp. Dziwie sie, ze im tego nie wylaczyli - mi na pigwie Atari Corp. przyczepila sie o kilka plikow i dostalem pismo z zadaniem usuniecia...
No ale do brzegu - ostatniego dnia, jak zauwazylem wiecej ciekawych rzeczy, popytalem tez roznych ludzi (tu, przez PM, na discordach, mejlowo itp.) ale nie bylo zaintresowania za bardzo. Zgralem wiec co znalazlem, wyszlo tego okolo 1TB. Udostepnie to niedlugo na pigwie.