251

Szczerze powiedziawszy to nie wiem, sam mam 3 sztuki, z tego jedną ogrywałem na wszystkim na czym mi zależało, bo z pierwszą wersję którą dostałem w preorderze był pewien problem właśnie z nieodgrywaniem niektórych dźwięków (chyba na AleyCat nie było tego miałczenia na początku i po tym można było to poznać). Po wymianie na nowy firmware działa bez problemu, a przynajmniej ja takiego nie zauważyłem. Szkoda że Acid Stereo powstał przed tym jak Lotharek zaczął instalować USB C do samodzielnego upgradeowania firmware...

kupię Atari 815 i 820 :)

252

Ten typ tak ma. Mam swój, miałem jeszcze sztukę Retro Ravena I obie się zachowują podobnie. Acid o tym wie, zgłaszałem daaaaawno. Może coś z tym zrobi. Oby.

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

253

Czyli wymagany upgrade firmware.. bez usb c ciężko zrobić samemu hmm.. Chyba powinna być jakaś akcja serwisowa?

Ala ma kota...

254

W prawym górnym rogu PCB masz chyba złącze do programowania.

fb.com/MagiaOsmiuBitow | fb.com/RetroKlinikaSerwis | fb.com/RetroKlinika | soundkiller.bandcamp.com