sprawne oczywiscie
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » ma ktos Atari7800 do sprzedania ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprawne oczywiscie
Było w ubiegłym tygodniu na allegro, może nie znalazło nabywcy ?
RYSIEK_M :D
to w ubieglym znalazlo - ja nabylem :) warto bylo
czyli przyjdzie mi czekac niewiadomo jak dlugo
Szkoda ze w zestawie same gry (oprocz jednej) sa dla 2600.
ja chętnie sprzedam - sprawne z oryginalnym zasilaczem i 2 padami. Moje gg: 7618998
za ile je kupiles Nosty ?
[ Dodano: Pią Sty 07, 2005 7:58 pm ]
gry Double Dragon, Ikari Warriors itp to zawsze kosztuja tyle co na Ebay'u 140$ za sztuke ?
Bebe, Ty powiedz szczerze, czy rzeczywiscie chcesz wykupywac te 7800 czy tylko jedno chcesz miec do grania ;P bo zaczynam sie martwic
tia, zadnego juz nie zobaczysz
TeBe, a co sądzisz (oraz inni) o grafice z NES (bo Pegasus to chyba klon NESa, dobrze myślę?). Grafa była chyba niezła i nie powinna być za ciężka do obsłużenia przez malucha (bo Pegasus też był na 6502). Tego było mnóstwo i na pewno byłoby łatwiej zdobyć (zwłaszcza w Polszcze).
[ Dodano: Sty 07, 2005 21:37:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Pasiu kiedys interesowal sie a7800 i stwierdzil ze da sie podlaczyc MARIE do XE/XL
a czy interesowal sie Pegasus'em, NES'em, SNES'em i mozliwoscia podlaczenia jej ukladu do XE/XL to juz nie wiem
Heh.. nes a snes to kolosalna roznica imho.
A co do ukladu MARIA to proponuje zrezygnowac z jego podlaczania ze wzgledu na slaba dostepnosc.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » ma ktos Atari7800 do sprzedania ?
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 60 zapytań