Jeśli ktoś uważa, że Atari nie miało dobrych clipów reklamujących swoje produkty to zapraszam do ściągnięcia mpeg'a promującego Jaguar'a:
http://andreww.atari-users.net/avp/index.htm
kliknijcie na "AvP ad 1" po lewej stronie ekranu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
atari.area forum » Konsole » filmik w MPEG promujący Atari Jaguar'a w USA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli ktoś uważa, że Atari nie miało dobrych clipów reklamujących swoje produkty to zapraszam do ściągnięcia mpeg'a promującego Jaguar'a:
http://andreww.atari-users.net/avp/index.htm
kliknijcie na "AvP ad 1" po lewej stronie ekranu.
Cholera... :) A jak to się mogło stać, hehe.. Chyba się nie zalogowałem, stąd ten "Gość" w d*pę jeża.. ;)
Fajny :) kiedys pozyczylem od kumpla Jaguara i wlasnie mial ta giere twardo wieczorkiem zasiadlem do grania sluchawki na uszy i przy pierwszym alienie co mi skoczyl na twarz doszedlem do wniosku ze mam za slabe nerwy do tej gry :D
na jaguara nie gralem co prawda w AVP, ale na PC w pierwszej czesci mialem podobne klimaty ... jednak nie poddalem sie i przeszedlem cala wersje beta :)
no wlasnie, wszyscy narzekaja na marketing ;)
ciekawe ktora konsolka w tamtych czasach miala taka "KAMPANIE" reklamowa - no ze akurat nie szlo to w TVP to inna bajca
odpowiedź prosta: wszelkiej maści konsole i automaty produkowane w Azji...na rynek japoński i kraje ościenne...
kraje oscienne?
na oceanie ;)
a to (pod)wodne jaguary też były? :lol:
btw. - ja właśnie swojego z poczty odebrałem i jestem po pierwszym testowanku! :)
Mi się ta strona nie chce otwierać, tylko pisze, że:
The website for Andrew Whittaker is being
reworked and will be back shortlyThank you for your patience.
I tak od wczoraj ...
kraje oscienne?
na oceanie ;)
pisząc ościenne miałem na myśli Kamczatke ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Konsole » filmik w MPEG promujący Atari Jaguar'a w USA
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 62 zapytań