Witam
Mam problem
Gram w klass of 99 i doszlem do momentu, kiedy znajduje CRYSTAL (krzysztal) . Probowalem go uzyc w roznych miejscach, ale nic nie wychodzilo, Gdzie trzeba to uzyc??
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!
Gopher2600 0.50.0 Nowa wersja emulatora Atari 2600 z usprawnieniami i nowymi funkcjami debuggera.
Steem SSE 4.2.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Steem SSE z istotnymi usprawnieniami i nowościami
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Klass of 99 (skool daze)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Mam problem
Gram w klass of 99 i doszlem do momentu, kiedy znajduje CRYSTAL (krzysztal) . Probowalem go uzyc w roznych miejscach, ale nic nie wychodzilo, Gdzie trzeba to uzyc??
Pozdrawiam
a na co to gierka - na 8bit???
dziwne jakoś też nie znam :oops:
to mi zabiles klina. nie przypominam sobie zeby takie cos bylo w oryginale na zx wiec pewnie nie wytrzymam i zgram sobie i te wersje.
zdaje sie że to było tylko na c64,spectruma i amstrada...na a8 nie widziałem
tzn mozecie miec racje, bo ja w to gralem na Spectrum i teraz konwersje sciaglem niedawno na pc. Jesli chcecie to gra dostepna na tej stronie
http://staregry.gry-online.pl/index.php … lass+of+99
Kurcze, ten motyw z Crystalem jest niesamowity, gra tez:)
no tak ...
:lol:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Klass of 99 (skool daze)
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 57 zapytań