Witam
Mam problem
Gram w klass of 99 i doszlem do momentu, kiedy znajduje CRYSTAL (krzysztal) . Probowalem go uzyc w roznych miejscach, ale nic nie wychodzilo, Gdzie trzeba to uzyc??
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VBXETERM 0.15 Nowa wersja emulatora terminala VBXETERM dodaje obsługę klawiszy strzałek oraz nowe czcionki.
Weekend z Borsuk Retro Gry TV Zapraszamy na weekendowe transmisje z udziałem gości, w tym budowę Custom Atari XL i naprawy sprzętu.
AltirraSDL Lobby Przeglądarkowy front-end dla emulatora Altirra z trybem gry wieloosobowej online od Ilmenita.
Test7800 0.8.0 Nowa wersja Test7800 wprowadza wsparcie dla większych kartridży Bankset oraz obsługę Quadtari.
Flob wkracza na Atari ST Platformówka z 8-bitowego Atari zmierza na komputery z serii ST.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Klass of 99 (skool daze)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Mam problem
Gram w klass of 99 i doszlem do momentu, kiedy znajduje CRYSTAL (krzysztal) . Probowalem go uzyc w roznych miejscach, ale nic nie wychodzilo, Gdzie trzeba to uzyc??
Pozdrawiam
a na co to gierka - na 8bit???
dziwne jakoś też nie znam :oops:
to mi zabiles klina. nie przypominam sobie zeby takie cos bylo w oryginale na zx wiec pewnie nie wytrzymam i zgram sobie i te wersje.
zdaje sie że to było tylko na c64,spectruma i amstrada...na a8 nie widziałem
tzn mozecie miec racje, bo ja w to gralem na Spectrum i teraz konwersje sciaglem niedawno na pc. Jesli chcecie to gra dostepna na tej stronie
http://staregry.gry-online.pl/index.php ... lass+of+99
Kurcze, ten motyw z Crystalem jest niesamowity, gra tez:)
no tak ...
:lol:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Klass of 99 (skool daze)
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 53 zapytań