Chyba goniły go we śnie POKEYe i porty joysticków (o gnieździe karta już nie wspomnę)
Raczej chodziło o to, że ja mu chciałem osobiście wpie***ć :twisted:
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
atari.area forum » Zloty » Forever szczęśliwy powrót
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba goniły go we śnie POKEYe i porty joysticków (o gnieździe karta już nie wspomnę)
co tez mam nagrane z daleka :-)
i uprzedzajac kolejne pytania - kiedy film? w swoim czasie. howgh.
wypusc chociaz reklamowke filmu z Myszeja dowcipem :)
Ooo!!! na śmierć byłbym zapomniał.
Pozdrowienia dla przesympatycznej Oleńki z Sopotu, która to żeby się tylko spotkać z Piotrusiem wyciągnęła z domu swojego wyleniałego kocura i przebyła na nim tyle kilometrów.
Niechaj moc wielkiego Jaja Będzie z Tobą!
No i wytargaj kocura za wąsy ode mnie ;)) ofcoz tak pieszczotliwie jak tylko można ;)))
hehehe.."Oleńka" bardzo bardzo dziekuje...kocur wytargany...
Wilson powiedział
wypusc chociaz reklamowke filmu z Myszeja dowcipem
Popieram w pełnej rozciągłości, choć nawet nie wiem że było to filmowane pewnie dlatego, że miałem oczy zalane łzami i dławiłem się własną śliną
na prośbę Lisa - oryginalne fotki, ale retuszować mi się już nie chciało. do ściągnięcia w tym samy miejscu: http://tiny.pl/h797
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Forever szczęśliwy powrót
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań