oczywiscie mozemy zabrac kogos po drodze.
/// more for your atari ///
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
atari.area forum » Zloty » NOISE Party Announce
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oczywiscie mozemy zabrac kogos po drodze.
i co o tym myślicie ??
Ja też chcem to mieć. RATAI
Vlg, stary, chyba nie myślisz o busie Piotrka dzięki któremu Wasz pobyt na EIL'u był skrócony o 1 dzień? ;)
Chyba, że Piotrek zainwestował w nowego zaporożca.
greets :)
Grey, stary, wszystko nie tak. Bus byl/jest zajebisty, pelny partyzantow, zapytaj sie ludzi ze bylo zajebiscie w k****... oops przepraszam ;)
Dla jasnosci to nie bus byl problemem, tylko polscy celnicy (czytaj: Kretyni!) i troche male niezorganizowanie niektorych partyzantow!
Oprocz tego wyjezdzajac z Gdanska ktos nas puknal! ;) A w drodze zlapalismy gumke i musielismy szukac VULGANIZACJI, stary takie wyjazdu na party nie pamietam! Dlatego tym bardziej ciesze sie na kolejna ESCAPEade, no i nie ma przymusu :)
aj si! :) heh, to nawet zabawne ;) może i ja bym się załapał, ale nie wiem jeszcze czy będę jechał solo czy z attachment'em :)
pozdr :)
dodam tylko bo mi umknelo, jak sie przypier. polscy ceLujnicy to niemieccy zaczeli cos podejrzewac i nas WYTRZEPALI doszczetnie ;)
Dobra, konkrety: jedzie ktos na NOISE'a????
Vasco: pewnie kilka osob z pewnoscia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » NOISE Party Announce
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 56 zapytań