adam: kto bedzie zbieral? poprosze o nr konta (dzis wyplata ;) ). wiem ze taki sposob motywowania sprawdza sie w spolecznosciach zwiazanych z HaikuOS, tudziez owcach (amig-owcach)...
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Szkoda gadać... ;(
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
adam: kto bedzie zbieral? poprosze o nr konta (dzis wyplata ;) ). wiem ze taki sposob motywowania sprawdza sie w spolecznosciach zwiazanych z HaikuOS, tudziez owcach (amig-owcach)...
Hłe, hłe... nie mogłem nie zabrać słowa w tej dyskusji :). Kurde pare lat temu wszyscy mawiali że SWORDZI wypuszczają "szit-gejmy" z predkością cyt. przedmówcę z tego wątku "szybkością karabinu maszynoweg"... a teraz jak widać za takiego choć jednego shita byście nas chyba ozłocili :) no może sobie troszkę kadzę :) ale chyba przyznacie że nie byłoby dziś takiej bezaprobaty jak dawniej :) Szkoda że tylko SWORD już istnieje tylko z Nostalgii do tych pięknych czasów... a wszyszcy jak to słusznie między słowami napisał ALEX ... są zajęci zarabianiem na życie, rodzinę, karierą etc. No cóż SIKORKU czas trzeba przyznać nikt z nas już nie ma tyle czasu co kiedyś... wracało się po szkole i się pisało różne głupoty co szare komórki człowiekowi do głowy przekazały.... A dziś jak mam nawet troche czasu to jakos ci powiem nie chce mi sie...
To ze jak twierdzisz coś robisz... i masz na to czas i checi ... moze troche wynika z tego - nie bierz tego tylko do siebie... z tego że nie masz żony, dzieci etc... bo może wtedy nawet byś nie miał czasu na stworzenie strony www. Ale wiekszosc z nas musi dbać juz nie tylko o swoją pupe...
Aczkolwiek Panowie, nie ma co bic piany, ja uwazam ze jest i tak swietnie, czy jakas inna platforma ma taka zajebistą scene ?. takie zloty ?. Nalezy dziekować przede wszystkim EIjkowi i Vasco, tobie Sikor za dobre checi i motywacje innych, i wszystkim nie wymienionym za to ze przynajmniej sa.... :)
pozdrawiam was wszystkich... z nowym rokiem... bo to moj pierwszy post w 2006 :) na AA :)
Jako ze rzucilem pomysl, to i podejme sie jego realizacji. Mam pomysl na zrobienie strony do tego, moze sie jakos dogadam z delym :), zobaczymy.
Pomysł jest dobry, tylko jest jeden problem. Po "aferze" z OUA ja z pewnością nie chcę być skarbnikiem - za dużo mnie to nerwów kosztowało. Jakieś propozycje?
Jak juz powiedzialem, podejme sie, tylko sprawe dobrze przemysle.
A może założymy fundację? ;)
Fundacja pomocy biednym programistom, albo Fundacja na rzecz 8-bitowego oprogramowania :)))
No w sumie czemu nie. :)
Z tym, że ostatnio słowo fundacja się cosik źle kojarzy... ;)
To już lepiej kościół. Można wtedy całkiem sporo korzyści mieć :D
hehe dostaniemy pare hektarow w atrakcyjnej okolicy za przyslowiowego złocisza i nie bedziemy płacic podatkow. I wez nie powiedz ze kosciol rolo :lol: :P
A tak na serio to obie opcje nie są drogie i są REALNE to urzeczywistnienia. W o bu przypadkach są także profity podatkowo-celno-finansowe :)
A gdybyśmy się załapali jako non-profit to nawet ten 1% podatku ktoś by nam przekazał może?.... ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Szkoda gadać... ;(
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 58 zapytań