http://wil3.com/jebnij_pingwina_z_baseballa.swf
mi sie spodobalo ;)
i to jak widac na zaloczanym ponizej obrazku:
dość bardzo ;)
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Bałagan » moze kogos zaciekawi...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://wil3.com/jebnij_pingwina_z_baseballa.swf
mi sie spodobalo ;)
i to jak widac na zaloczanym ponizej obrazku:
dość bardzo ;)
Te kolory, tematyka i niezwykle rozwinięta fabuła coś mi przypominają... Czy to nie nowy odpowiednik "Sapera" do nowego MsDziadostwa?
piotrv - ładny avatar. Czy nie zastanawiałeś się nad zmianą nick'a na "Leon_Zawodowiec" ?? :) - to żart.
dopiero zacząłem i już mu przywaliłem na 266,2 ale cała dniówka przedemną. Mnie się podoba!!!
stare to to i jest, ale ponad 321 (dotychczasowy moj rekord) to mi sie nie udalo dowalic ;)
mam już 322,9 a do końca dniówki jeszcze blisko 7 godzin!!!
no wlasnie kolo z pracy ledwo zobaczyl giere, to gdzies za 4 - 5 razem dowalil dokladnie 322.9 :/
btw. nieco bardziej krwawa wersja:
http://www.albinoblacksheep.com/flash/pingu2.php
a jakie macie najkrótsze osiągnięte odległości (nie licząc 0m) ? mo się udało 67m
btw, mogliby wzbogacic nieco tę grę np o siłe wiatru, dobór smaru na brzuch pingwina coby sie lepiej slizgał, i wogle.
A jest może gdzieś "jebnij_grzyba_z_baseballa.swf" albo "jebnij_billa_z_baseballa.swf"?
no billa też bym walnął
dla xray`a też miałem coś w okolicy 60 z groszem ale nie zapisywałem - teraz się tak pobawię bo 323,4 wydaje mi się nie do pobicia (wiele razy dolatywał w to miejsce i nic dalej)!!!
xray: teraz dowaliłem 65,6
Uwaga! Jeszcze dwa konkursy - jak najdalej zaleciał pingwin bez odbić - czyli po walnięciu klient pikuje dziobem w śnieg i dalej nie leci - ja mam 207,6; i jak najbliżej - 189,1
i tak lepszy był Mahna Małysz. 2439m.
epi: gód point :D
mirusvf - nie znam nikogo kto by przekroczyl 323 - a ty masz o .4 wiecej :D
co do wynikow "na dziób" - powyzej 207 (rownego) nie mialem, ale mialem 188,9 - blizej walniesz to robisz rekord na "odbijana" odleglosc
a jak w krwawej wersji? u mnie max to ulamek ponad 1138
co do wesji z bilem - ta druga wersja by sie nadawala do przerobki w tym kierunku ;)
755,1:))
708,9 :d
tylko napiszcie w ktorej wersji - bo te wyniki ponad 700 to mi plasuja sie w cienkich lotach w wersji krwawej, a w mniejkrwawej - jako nie osiagalne...
kurde ja max 350 wyciagam ;/
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » moze kogos zaciekawi...
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 61 zapytań