Tez bede....
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
atari.area forum » Zloty » LQP 2k6
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tez bede....
Na 1 dzien z Kalifornii to mi sie nie chce, mimo calej mojej milosci do sceny i do tego zlotu...
jak mi jeszcze powiesz, ze byles tam w marcu, to jestem cipa :)
nie, nie byłem, i jeszcze nie jestem. będę od 17.07 do 17.11, akurat mi quast wypadnie...
jakby co, zapraszam :)
e, sie nasiedzialem w marcu w stanach, juz dosyc, wystarczy, ze mi forewer przejechal przed nosem przez to.
a czemu piszesz, ze na na jeden dzien tylko nie bedziesz jechal? w tym roku quast krotki? cos teges, ominalem?
Chętnie bym do Was przyjechała na Party.
Jednak to już jakiś niefart, gdyż North Party (party dla C64) i Quast były zawsze w tym samym terminie - pierwszy weekend sierpnia, więc nasi organizatorzy postanowili przesunąć party na 18-20.08.2006r. aby chętni ze sceny C64 mogli przyjechać do Ornety.
...i niestety Wy też zmieniliście termin:((
Pozdrawiam i do zobaczenia na innym zlocie.
Cobra/Samar
Nie my, nie my. To ten sssk...ierownik.
termin zaklepany na zlocik wiec ustawiac sie zeby wszystko pasowalo...bo to ostatni...
reszte info podam jak wroce z urlopiku za dwa tyg...
pozdrawiam wszystkich
marudzisz - że ostatni :) - niby ekonomia feudalna - lecz ... najwyżej następne party w parku przed klubem. :)
Zbierzemy podpisy, wystosujemy petycję - podpiszą się partyzanci, szefostwo pobliskich sklepów spożywczo-monopolowych, lokali gastronomicznych, dyskoteki oraz bywalczynie tejże dyskoteki, w końcu banda atarowców powoduje zwiększenie zysków poszczególnych instytucji w Ornecie, mieszkanki są zadowolone, same pozytywy :) A jak się puszki zbierze po party to i tuptusie są na plusie :D
od razu widać, że ekonomista... gada jak moja kobita :D, ale Mac ma świętą rację.
Najwiekszy wzrost koniunktury zwiazany z naszymi odwiedzinami, to chyba zauwazono w Koceranach : )
Szczesliwy kto kupowal przed Grubschym...
słyszałem " poproszę tą półkę"
-jeśli to ma być ostania Orneta to qpimy po półce w Edenie.....
*a później zbierzemy podpisy
Weźta i mnie też zapiszta :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » LQP 2k6
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 49 zapytań