Proponuję przedyskutować regulamin kompotów w Koceranach, gdyż myśle iż jest on nieco "niedopracowany". Po pierwsze chodzi o msx kompo, gdzie max LN utworu = 2min!!! ... Niewiem jak wy, lecz ja uważam, że jest to za mało. Następna sprawa - demo kompo - szkoda, żeby doszło do sytuacji, gdzi demo rusza jedynie pod kontrolą II+D, gdyż osobiście dla mnie jest to poważny mankament, następna rzecz - obszar FP - > chodzi o HDD. Odsyłam do lektury Waskowego regulaminu demo kompo, który w większej części jest OK.. . .. . Poza tym Kocerany ROXX;-))
AspeQt-2K26 Nowoczesny fork klasycznego AspeQt wspierający Qt 6 i TNFS
Fujisan 1.1.3 Fujisan 1.1.3 to nowa odsłona emulatora opartego na libatari800, skupiona na integracji z FujiNet.
Śnieżna planeta w Cosmic Hero 2 Zelax prezentuje postępy nad kontynuacją klasyka. Zobacz mroźną planetę w Cosmic Hero 2.
ABBUC Creative Contest 2026 Poznaj zasady nowej edycji konkursu ABBUC Creative Contest dla twórców związanych z 8-bitowym Atari.
Gearlynx 1.0.0 Pierwsza stabilna wersja wieloplatformowego emulatora Atari Lynx o nazwie Gearlynx trafiła do sieci.