Proponuję przedyskutować regulamin kompotów w Koceranach, gdyż myśle iż jest on nieco "niedopracowany". Po pierwsze chodzi o msx kompo, gdzie max LN utworu = 2min!!! ... Niewiem jak wy, lecz ja uważam, że jest to za mało. Następna sprawa - demo kompo - szkoda, żeby doszło do sytuacji, gdzi demo rusza jedynie pod kontrolą II+D, gdyż osobiście dla mnie jest to poważny mankament, następna rzecz - obszar FP - > chodzi o HDD. Odsyłam do lektury Waskowego regulaminu demo kompo, który w większej części jest OK.. . .. . Poza tym Kocerany ROXX;-))
Gearlynx 1.2.10 Nowa wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawę renderowania Suzy.
Barbarian na Atari 8-bit wydany! Pełnoprawna wersja gry Barbarian od Vegi jest już dostępna na 8-bitowe Atari.
Giana Sisters zmierza na Atari 8-bit Shanti pracuje nad portem kultowej platformówki. Pierwsza wersja ma trafić na tegoroczny ABBUC.
VBXETERM 0.05 - terminal ANSI dla VBXE Najnowsza wersja emulatora terminala z obsługą standardu ANSI przez VBXE.
Gearlynx 1.2.9 Popularny emulator konsoli Atari Lynx doczekał się aktualizacji z funkcją przewijania i poprawkami.