Tutaj mozna sobie poczytac co i jak:
http://www.allegro.pl/item130923632__ew … alcon.html
/// more for your atari ///
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Interfejs PS/2 (klawiatura + mysz) dla ATARI ST/E/MEGA/TT/FALCON
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj mozna sobie poczytac co i jak:
http://www.allegro.pl/item130923632__ew … alcon.html
Czy to jednorazowa sprawa, czy można będzie kiedyś jeszcze od Ciebie dostać coś podobnego ?
A właściwe w co się to wtyka do Atari ?
Interfejs wtyka sie w zlacze klawiatury zamiast oryginalnej).
Nie, to nie jest jednorazowa sprawa, mie ma problemu gdybys chcial w przyszlosci. Gdybys kiedykolwiek chcial sobie sprawdzic to mam nadzieje niedlugo pod adresem strony zamieszczonej w moim sigu powinno juz cos byc.
A ten mój Eiffel to kiedy do mnie trafi ???
Sukkor no musialem dorobic obudowe, troche to zajelo, jest juz gotowy, tylko wyslac zostalo.
Interfejs wtyka sie w zlacze klawiatury zamiast oryginalnej).
No tak - rozwiązanie najbardziej oczywiste :) Mnie tylko dziwi że to stało się wszystko jakieś takie zgodne ze sobą...
A ma to jakiś procesor w sobie ?
Nie, to nie jest jednorazowa sprawa, mie ma problemu gdybys chcial w przyszlosci. Gdybys kiedykolwiek chcial sobie sprawdzic to mam nadzieje niedlugo pod adresem strony zamieszczonej w moim sigu powinno juz cos byc.
Dzięki, zapamiętam sobie.
co by mialobyc nie zgodne, to tylko elektronika, jest na procesorku :)
Vulgar: TIME OUT!!! Jak nie dojdzie do piątku, to rezygnuję - wk** mnie już miesięczne czekanie. Nie chcesz wysłac, to napisz i już.
Sikor, dzisiaj wychodzi, powinno do piatku dojsc. Sory ale mam kupe spraw na glowie i ograniczony czas, mysle ze bedziesz zadowolny bo warto, takze spoko :)
...musialem dorobic obudowe...
Trzeba było wysłać elektronikę i obudowę osobno. Dopisać "Sukkor resztę poskładaj sam" :D :D :D.
to nie LEGO ;)
Vulgar: jak napisałem, jak w piątek nie będzie - to wracsa. To dzisiaj u Ciebie trwa ju ż ponad miesiąc. Sorry stary, ale tak się nie robi...
Zdaje się że kiedyś miałeś podobny problem (może czas krótszy). Zachodź na pocztę się pytać bo panienka z okienka niepotrzebnie może dostać OPR
Zenon: spójrz na post #9 proszę, bo mi ręce przy Vulgarze opadają...
:) najlepiej pojedź po to sam. Pewność i fachowa obsługa przesyłki.... niezawodne, Trza by tylko gospodarza w domu zastać
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Interfejs PS/2 (klawiatura + mysz) dla ATARI ST/E/MEGA/TT/FALCON
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 62 zapytań