Witam
Jestem komputerowym laikiem, więc proszę o wyrozumiałość. Nabyłam w.w. komputer na Allegro wraz z monitorem do celów artystycznych (plan: projekt techno-nostalgiczny w ramach wystawy zbiorowej, polegający na wyświetlaniu tekstów, odpowiedni program obiecał mi ktoś napisać, więc mniejsza tu o koncepcję pracy). Jednak okazało się, że stacja dyskietek nie działa. Jestem w kłopocie, pilnie kupiłabym od kogoś bądź wypożyczyła na okres wystawy (od grudnia 2006 do końca stycznia 2007) taki komputer. Jestem z Poznania, ale mogę podjechać gdzieś w okolice. Czy możecie mi jakoś dopomóc, coś doradzić? Gdzie ew. można kupić ten model, czy jest jakieś grono kolekcjonerów Atari w Poznaniu do którego można się zwrócić i ew. czy może można szukać kogoś kto by naprawił ten komputer, który już mam...
Ewa
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
Invitka na SV2025SE na Atari XL/XE Nowa invitka na letnią edycję Silly Venture 2025 dla Atari XL/XE już dostępna