No, i Biuster opowie kawała :)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 8bit » Kocerany 2003 - KTO I PO CO, ORAZ DLACZEGO
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No, i Biuster opowie kawała :)
No pewnie! Czekamy!
Buster nie jedzie. Przynajmniej na pewno nie będzie go pierwszego dnia.
A ja... Taka samaaaaa! T_T. k****, Pinek chyba będziecie na mnie skazani. Moge sie nie ozdywać, zabiore i tak komiksy dla Yerzmyeya to se je będę czytała :/. No bo sama nie pojade. Chyba ze kolega Miker wyrazi chęć umówienia sie ze mną w Warszawie, ale ja sie mogę pogubić, bo ja to JA. Ratunkuuuuuuuu! :cry:
Oprócz Tej, która dopisała się wcześniej ;) jedziemy w skłądzie następującym -
Yerzmyey, Pinokio, brat Yerzmyeya, EPI.
Jedziemy jutro rano, jeśli dobrze liczę.
Pinokio ma jakąś mapę na komputerze, zaraz mu napiszę SMSa, żeby tu przylazł, to położymy ją gdzieś na sieci i wrzucimy tu info.
PS: Po przejściowych problemach z serverem, najnowsza Audycja Yerzmyeya leży na stronie:
http://yerzmyey.w.interia.pl/
Hue-hue-hue.
PS.2: Myślałem, żeby wziąć jakieś anime, ale wygląda na to, że chwilowo ostały mi się tylko klasyki, które i tak już każdy widział - 'Ghost In The Shell' oraz 'Akira'.
Aaaa, no i jeszcze 'Ermitage III'...
Nie wiem, czy jest sens to brać.
PS.2: Myślałem, żeby wziąć jakieś anime, ale wygląda na to, że chwilowo ostały mi się tylko klasyki, które i tak już każdy widział - 'Ghost In The Shell' oraz 'Akira'.
Aaaa, no i jeszcze 'Ermitage III'...
Nie wiem, czy jest sens to brać.
Joooooooo! Weź Ghosta i Armitage!! ^^ Jeszcze nie oglądałam i wstyd mi po prostu T_T :oops: Ja mam 8 tomów X-a i Plastic Little prosto spod kreski mistrza Urushihary ^^. Wielkie cycki i wielkie roboty, czyli to co tygryski lubią najbardziej ;)
Tu - wbrew pozorom - Yerzmyey -
ot LINKI DO MAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://republika.pl/zbuk/kocerany1.jpg
http://republika.pl/zbuk/kocerany2.jpg
Co do mangi, to wezme jednak VHSy :)
Wlasnie wraz z Yezusem i McMasterem wrocilismy ze zlotu - mowiac krotko bylo zajebiscie.
ps prawem kazdego partyzanta chce jeszcze dopisac, ze Ci co nie pojechali to glupie kolki :)
Właśnie! spalić im dziada! :D
Właśnie! spalić im dziada! :D
hardcore!!!
Gdzie dziadow szesc tam nie ma co jesc ;-)
McMaster - nastepnym razem ja cie spije ;-)
Mikey: niech będzie, ale przecież ja też nie byłem szczególnie trzeźwy :D
więc wypadałoby jeszcze:
To co winko?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kocerany 2003 - KTO I PO CO, ORAZ DLACZEGO
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 56 zapytań