Jedyna praca na XL/XE na tegoroczny Breakpoint. Kod: Bobik/CPU & TWH/Taos; msx: 505/Paradox.
Console/Real Wild Compo: miejsce 13/216pts.
link: ftp://breakpoint.untergrund.net/breakpo ... /image.atr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gearlynx 1.2.15 Emulator Atari Lynx doczekał się ważnej aktualizacji z wieloma nowymi funkcjami.
STOS BASIC V5.5 Alpha Popularny język programowania dla Atari ST powraca po ponad 30 latach w nowoczesnej wersji.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
atari.area forum » Scena - 8bit » Eine Sternengruppe by TAOS & C.P.U.(at Breakpoint 07)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jedyna praca na XL/XE na tegoroczny Breakpoint. Kod: Bobik/CPU & TWH/Taos; msx: 505/Paradox.
Console/Real Wild Compo: miejsce 13/216pts.
link: ftp://breakpoint.untergrund.net/breakpo ... /image.atr
Jak na realtime, rzekłbym, całkiem najs.
Nisko troszke tylko...
Muza fajna.
BTW. twh to ten co OSZUKAŁ NAS w Missle Command Compo na Foreverze ;)
Jak na realtime, rzekłbym, całkiem najs.
Nisko troszke tylko...
Real Wild to nie realtime, bo jakby iść tym tropem to praca TBL-u byłaby "miszczowska" do kwadratu.
hm... no to w takim razie zabrakło czegoś w stylu "Too Hard"
(ech)
btw. gep - odpisz mi jeszcze raz na maila, bo same "kreski" mi przyszły ;)
tak muza wymiata!
btw. gep - odpisz mi jeszcze raz na maila, bo same "kreski" mi przyszły ;)
cicho bo Tatqoo uknuje że trojana podesłałem...w kwestii maila: niestey na p2p (edk2) nie spotkałem tego pliku, przeszukuje pod tym kątem inne sieci.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Eine Sternengruppe by TAOS & C.P.U.(at Breakpoint 07)
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 49 zapytań