no właśnie...)
też bym się bardzo chętnie wybrał...
boję się swoim autem, bo po wizycie w aso wróciło do niego na lawecie :)
i jest tak jak przed oddaniem do niego...:...
tylko kasy w portwelu mniej
zajebiste są serviwy w trójmieście...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
atari.area forum » Zloty » forever 9
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no właśnie...)
też bym się bardzo chętnie wybrał...
boję się swoim autem, bo po wizycie w aso wróciło do niego na lawecie :)
i jest tak jak przed oddaniem do niego...:...
tylko kasy w portwelu mniej
zajebiste są serviwy w trójmieście...
Witajcie w Nowym Roku.
Postaram się na party być. Ale czy zobaczymy się na foreverz czy innym Party to się jeszcze okaże.
Pozdrawiam
Kasia vel Cobra/Samar
AS: Ponieważ jest mniej/więcej połowa lutego i jest to okres, w którym miały "rozwikłać" się pewne sprawy odnośnie możliwości mojego wyjazdu na forever-a, więc informuję, że w związku z tym, że z początkiem marca rozpoczynam nową pracę moje prawdopodobieństwo pojawienia się na zlocie będzie bliskie zeru :| Życzę miłej zabawy i proszę o wypicie browarka za moje zdrowie ;)
Obawiam się, że to za zdrowie partyzantów trzeba wypić. Zwłaszcza zdrowie w sobotę nad ranem...
Czy wybiera się ktoś z Krakowa na party?
[...]
sorki że OT, Pin zajrzyj do wątku o stacjach do apple2
Mamy jedno wolne miejsce na trasie Częstochowa - Trencin - Częstochowa. Ktoś chętny?
A ładne te mamy?
Epi, "Mamy" w tym wypadku to czasownik, a nie rzeczownik w liczbie mnogiej.
Przeczytaj swój wcześniejszy post jeszcze raz. ;)
A serio - tylko jedno miejsce? Nie znajdzie się drugie? :)
tia, ale to "mają" wskazuje na "mamy" jako rzeczownik liczby mnogiej ;)
Heh, sorki, nie zauważyłem ;) poprawione.
Epi: Tylko jedno jest wolne. Drugie jest zajęte przez Powr00z'a.
To dupa blada. Potrzebne dwa miejsca, najlepiej z Krakowa, opcjonalnie gdzieś z Górnego Śląska.
jak się Kraków dogada wreszcie co do składu to może coś więcej będzie wiadomo. Jutro po 21:00 może będzie więcej konkretów. Mam nadzieję.
Drewniak, niezaleznie czy pojade czy nie to i tak byloby chyba calkiem milo jakbys jechal swoim pierdzikolkiem. No chyba ze wujek Epi wykminil juz cos innego.
Jakby co mam dwie wolne miejscowki. Jade w piatek rano, oczywiscie z Katowic. Krakowiacy, dogadajcie sie kto i jak jedzie, wstepnie w kolejce na te dwa miejsca byl The pink i Yerzmey lecz pewnie do tego czasu sie sporo pozmienialo.
Przetasujcie się tak, żeby były dwa miejsca w jednym samochodzie wolne.
Ból jest taki, że mogę wyjechać z krakowa dopiero o 11:30, najwcześniej 10:30, spod agh.
Dracon__: o ktorej rano?
lewiS: miedzy 8 a 10.
lewisior: zagadaj z jellem może się uda Ciebie dobić do nas. Bo niby jedziemy w trzy osoby, ale z drugiej strony jedziemy Zorro Corsą :( No i musiałbyś w czw. być u mnie (to chyba nie problem?).
Czy ktoś przejeżdża przez Toruń ? ;-)
Jak wygląda sprawa noclegów na partyplace ? Pytam, bo nigdy nie byłem a teraz się zastanawiam, czy nie jechać ...
Mam nadzieję, że wszyscy wrócili z party cali i zdrowi. Pozdrowienia dla wszystkich, z którymi miałem okazję się napić! Do zobaczenia na kolejnym zlocie!
Kyrie elejson...
Melduję dotarcie Drewniakolotem do domu... Padam na mordkę.
Dzięki za super zlot ;P. Było naprawdę ekstra, potrzebowałam tych paru dni z daleka od wszystkiego (od zasięgu sieci Plus tez ;D).
Wyniki compo sa juz na stronie Forevera oraz u mnie. Gratulacje dla zwyciezcow kompotow!
Ja wlasnie dotarlem. Nie bez problemow, bo trzeba bylo ratowac Jello, Delyego i Lukasza (taki amigant), ktorzy mieli wypadek tuz po wyjechaniu z party place. Na szczescie nic sie nikomu nie stalo, ale samochod ucierpial i troche pewnie bedzie naprawa kosztowac....
Anyway, party bylo super i mam informajcje z pierwszej reki, ze za rok Forever takze sie odbedzie na 100% chociaz moze byc lekkie wachniecie z data. Tu organizerzy po prostu walcza z Breakpointem, ktory jest tydzien po Foreverze i stad niska frekwencja komodorokow na party.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » forever 9
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 66 zapytań