Powiem tak. Nie spodziewałem się, że uda mi się kiedykolwiek dorwać Gyrussa i Super Cobrę na kartach, w pełnycm wydaniu. Jeżeli chodzi o Apshai to nawet nie spodziewałem się, że ten tytuł miał premierę na takowym nośniku. A, że tak się złożyło, że wszystkie 3 były od jednego sprzedającego, to zapierd....em konkretnego maxa i czekałem. 40 baksów to aktualnie więcej niż jak płaciłem za te aukcje (niestety smutno patrzeć jak dolar drożeje, jakieś to niesprawiedliwe:-)) co nie zmienia faktu, że wielkiej tragedii nie ma. Myślę, że warto było
Nowa beta RastaConvertera Ilmenit udostępnia czternastą betę swojego konwertera grafiki na komputery Atari.
Test7800 0.3.0 Nowa wersja emulatora Atari 7800 przynosi szereg poprawek i ulepszeń.
Defender 1.02 Nowa wersja gry Defender na Atari ST/STE/Falcon030, oparta na oryginalnych kodach z automatu arcade.
Nowe firmware dla A8PicoSIO Nowa wersja oprogramowania dla A8PicoSIO wprowadza obsługę obrazów dysków ATR o sektorach 512-bajtowych.
Mad Pascal 1.7.4 Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje