Witam!
Wszystko wskazuje na to, że się pojawię w Głuchołazach. Mam możliwość wykonania czapek z logiem Atari (czerwone czapki, białe logo, takie standardowe z daszkiem) - po prostu mogę je mieć w "komis" - mam nadzieję, że częściowo pokryją koszty wyjazdu. Cena czapeczki wynosi 15 złotych, do odbioru w Głuchołazach - muszę tylko wiedzieć, ile ich mieć. Dlatego proszę o wpisywanie się poniżej według metody: Nick - ilość.
Jak ktoś chciałby taką czapeczkę, a nie będzie go w Głuchołazach - proszę o info na priv-a. Po przedpłacie na konto możliwa wysyłka (koszt czapeczki plus koszt paczki według PP) lub odbiór osobisty.
Zamówienia zbieram do niedzieli, 12.07 włącznie - potem nie będzie możliwości wykonania.
Charsetter - nowe narzędzie Poznaj Charsetter, wszechstronny edytor fontów i map dla 8-bitowego Atari dostępny w przeglądarce.
A8E 1.3.0 Emulator atarowskich ośmiobitowców o otwartym kodzie źródłowym otrzymał aktualizację do wersji 1.3.0.
a7800DS 5.2c Aktualizacja emulatora Atari 7800 dla konsol Nintendo DS przynosi optymalizacje i nowy system ulubionych.
Elite Demo Release 8 na Atari 8-bit Nowa wersja konwersji kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari z poprawkami i nową muzyką.
Altirra 4.50 test 6 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki w dekodowaniu i emulacji napędów.