Kurczę właśnie zakochałem się w Atari ST a tu widzę że tu nikomu już nie zależy na tym, żeby istniała scena, co my kurde gorsi od Angoli czy Francuzów? (o Niemcach nie wspomnę...). Ja choć jestem świeżym Atarowcem apeluję do wszystkich, którzy porzucili temat: Ludzie!!! są tacy jak ja, którzy w Was wierzą i docenią Waszą pracę pokazując ją każdemu znajomemu, który przyjdzie do domu! Wesparłbym Was jakoś, ale na programowaniu znam się jak wielkopolanin na robieniu oscypków... no ale przynajmniej duchowo mogę wesprzeć, ocenić projet, zaiteresować (może nawet zarazić tym innych). NIE PODDAWAJCIE SIĘ. Atarka ST to PIĘKNY komputer! pozdrawiam
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.
Altirra 4.50 test 2 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra, wprowadzając liczne poprawki i nowości.