Kurczę właśnie zakochałem się w Atari ST a tu widzę że tu nikomu już nie zależy na tym, żeby istniała scena, co my kurde gorsi od Angoli czy Francuzów? (o Niemcach nie wspomnę...). Ja choć jestem świeżym Atarowcem apeluję do wszystkich, którzy porzucili temat: Ludzie!!! są tacy jak ja, którzy w Was wierzą i docenią Waszą pracę pokazując ją każdemu znajomemu, który przyjdzie do domu! Wesparłbym Was jakoś, ale na programowaniu znam się jak wielkopolanin na robieniu oscypków... no ale przynajmniej duchowo mogę wesprzeć, ocenić projet, zaiteresować (może nawet zarazić tym innych). NIE PODDAWAJCIE SIĘ. Atarka ST to PIĘKNY komputer! pozdrawiam
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala