Tak pytam osoby, które z informatyką mają się lepiej niż ja? Będzie to wreszcie w miarę przyzwoity system?? Na szczęście zaliczam się do grona tych szczęśliwców, których Vista ominęła szerokim kołem i omijać będzie do końca życia. Póki co toleruję XP-ka, którego mam zainstalowanego, ale przymierzam się do zmiany kompa i chcę poczekać do oficjalnego wprowadzenia siódemki. Warto??? Ktoś coś może wie już na ten temat?? Generalnie istotne jest dla mnie to czy jest to kolejny system dla debili informujący "dymkami" o każdej akcji podjętej przez użytkownika i oczekujący potwierdzenia lub zanegowania na kolejnym, wspaniałym "dymku". Glory Bill Gates - ty jełopie!!! ;) Druga rzecz to kompatybilność programów i gier poniekąd dedykowanych XP (a przynajmniej wychodzących w tych czasach). Będzie mi to coś chodzić na tym systemie?? No i ogólnie co i jak w tej monopilistyczne trawie piszczy? :)
Elite - port z BBC Micro na Atari XL/XE Wczesna beta portu kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.