Tak pytam osoby, które z informatyką mają się lepiej niż ja? Będzie to wreszcie w miarę przyzwoity system?? Na szczęście zaliczam się do grona tych szczęśliwców, których Vista ominęła szerokim kołem i omijać będzie do końca życia. Póki co toleruję XP-ka, którego mam zainstalowanego, ale przymierzam się do zmiany kompa i chcę poczekać do oficjalnego wprowadzenia siódemki. Warto??? Ktoś coś może wie już na ten temat?? Generalnie istotne jest dla mnie to czy jest to kolejny system dla debili informujący "dymkami" o każdej akcji podjętej przez użytkownika i oczekujący potwierdzenia lub zanegowania na kolejnym, wspaniałym "dymku". Glory Bill Gates - ty jełopie!!! ;) Druga rzecz to kompatybilność programów i gier poniekąd dedykowanych XP (a przynajmniej wychodzących w tych czasach). Będzie mi to coś chodzić na tym systemie?? No i ogólnie co i jak w tej monopilistyczne trawie piszczy? :)
Silly Venture 2025 WE - stuff Wszystkie prace z ostatniego Silly Venture 2025 Winter Edition są już gotowe do pobrania w dwóch paczkach.
Mad Pascal 1.7.5 Mad Pascal, 32-bitowy kompilator Turbo Pascala dla Atari, otrzymał aktualizację do wersji 1.7.5.
Altirra 4.40 test 26 Nowa wersja testowa popularnego emulatora Altirra z licznymi poprawkami, zwłaszcza dla emulacji urządzeń sieciowych i modemów.
Gopher 2600 z nową wersją 0.50.3 Poprawkowa aktualizacja zaawansowanego emulatora Atari 2600.
Steem SSE 4.2.0 R5 Aktualizacja popularnego emulatora Atari ST, Steem SSE, skupiająca się na poprawie stabilności i dokładności.