Odp: Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Zdefiniuj "zaraz"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Mountain, czyli obrób sobie film na Atari z 68030 Edytor video dla dużego Atari
Materiał z Giełdy Komputerowej w lubelskim Staszicu Giełda odbywała się w Lublinie w Liceum im. Stanisława Staszica.
Adam Dyba - Orko Rozmowa z autorem m.in. Syf-On Demo, The MTV Demo, a także programu Master SAM.
Wywiad z Krzysztofem Kobusem (K.K. / WFMH ^ Quartet) Zapraszamy do przeczytania wywiadu z Krzysztofem Kobusem, ówcześnie znanym jako K.K./WFMH^Quartet
Lotus Esprit Turbo Challenge dla STe Została opublikowana pierwsza oficjalna wersja 1.0.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdefiniuj "zaraz"
Dwa miesiące temu Dely przeca informował
skoro powiedział że zrobi, to nie trzeba co kwartał przypominać...
czy tylko mi ostatnio forum strasznie mi zamula?
jakby po każdym wejściu na stronę główną czy otwarciu wątku, dane były wczytywane z kasety
U mnie też. Każda taka operacja trwa conajmniej 30 sekund, a czasem i dłużej.
'ostatnio' jakoś mniej więcej w tym tygodniu (jest u mnie gorzej)
[...]jakby po każdym wejściu na stronę główną czy otwarciu wątku, dane były wczytywane z kasety
retro user experience
U mnie też muli.
Zależy od pory dnia. Czasami muli, czasami mam odpowiedź natychmiast. Zwykle pierwsze odwołanie jest szybkie a na kolejne trzeba czekać. Na intuicję - jest za dużo jednoczesnych połączeń w porównaniu do ustawień serwera i kolejne muszą czekać na timeout poprzednich. Może coś hackuje serwer, a może po prostu trzeba zwiększyć limity - nie wiem. A może moja intuicja jest niewłaściwa ;-)
Jeszcze "chwila" cierpliwości.
Langsam, langsam aber sicher
Od jakiegoś czasu (strzelam, że ze dwa dni) ani razu mi nie "zamuliło" forum. Dzięki!
A mi zamula zawsze przy dodawaniu postu na forum. Edycja za to jest błyskawiczna.
To spowolnienie nasila się bardziej w nocy.
Może wtedy robi się jakiś większy backup i zmula serwer?
od jakiegoś czasu forum znowu strasznie zamula
Potwierdzam
Strzelam, że forum stoi na jakiejś wirtualce o niskim priorytecie i bez sypnięcia $$ niewiele można zdziałać.
Myślę, że to inne strony ładują się oraz szybciej.
od jakiegoś czasu forum znowu strasznie zamula
Konkretnie dzisiaj. Rzeczywiście, jest słabo.
Bo za dużo ankiet
Powinno być już lepiej.
Powinno być już lepiej.
Jest. Dzięki!
od razu widać że kierownik dorzucił węgla
Ostatnio edytowany przez Cyprian (2021-03-02 19:52:21)
Tak samo oczekiwanie na dodanie posta w tematach na forum trwa bardzo długo. Edycja o dziwo nie
Czuje sie jakbym czekał na wgranie programu z magnetofonu.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.154 sekund, wykonano 17 zapytań ]