Witam. Poszukuję klawisz "Y" do XE (gdzieś spadł i pies mi zeżarł) oraz części do 1010 (jeden klawisz bo złamany oraz blaszka stykowa (bo się jedna też złamała). Może ktoś ma do odsprzedania org zasilacz ;)
Kto pomoże
THX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Szukam klawisz "Y" do XE oraz części do 1010
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Poszukuję klawisz "Y" do XE (gdzieś spadł i pies mi zeżarł) oraz części do 1010 (jeden klawisz bo złamany oraz blaszka stykowa (bo się jedna też złamała). Może ktoś ma do odsprzedania org zasilacz ;)
Kto pomoże
THX
To XE to jaki ma model klawiatury? Spreżynkowa czy na gumkach?
A to 1010 to Hong Kong czy Japończyk? Bo klawisze się różnią? (ale nie, nie mam).
A ja może mam ale muszę wiedzieć do czego. I klawisz też.
Klawiatura gumkowa a klawisz do magnetofona z Honga Konga. I jeszcze ta blaszka stykowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Szukam klawisz "Y" do XE oraz części do 1010
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 55 zapytań