Witam. Poszukuję klawisz "Y" do XE (gdzieś spadł i pies mi zeżarł) oraz części do 1010 (jeden klawisz bo złamany oraz blaszka stykowa (bo się jedna też złamała). Może ktoś ma do odsprzedania org zasilacz ;)
Kto pomoże
THX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.
Invitka na Silly Venture 2025WE Na odbywającym się w Berlinie party Deadline 2025 została zaprezentowana invitka na zimową edycję Silly Venture 2025WE
Test7800 0.7.0 Najnowsza wersja emulatora Test7800 wprowadza obsługę kontrolerów i ułatwia wczytywanie plików ROM.
Fujisan v1.0.5 Nowa wersja nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800.
Grawitacja GameJam: 8. edycja Ósma edycja 8-bit GameJam Grawitacja zbliża się! Przygotujcie się na 36 godzin kodowania w Krakowie!
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Szukam klawisz "Y" do XE oraz części do 1010
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Poszukuję klawisz "Y" do XE (gdzieś spadł i pies mi zeżarł) oraz części do 1010 (jeden klawisz bo złamany oraz blaszka stykowa (bo się jedna też złamała). Może ktoś ma do odsprzedania org zasilacz ;)
Kto pomoże
THX
To XE to jaki ma model klawiatury? Spreżynkowa czy na gumkach?
A to 1010 to Hong Kong czy Japończyk? Bo klawisze się różnią? (ale nie, nie mam).
A ja może mam ale muszę wiedzieć do czego. I klawisz też.
Klawiatura gumkowa a klawisz do magnetofona z Honga Konga. I jeszcze ta blaszka stykowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Szukam klawisz "Y" do XE oraz części do 1010
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 54 zapytań