Mógłbym omówić temat, ale każdy jeden znowu się obrazi, więc zróbmy tradycyjnie -
omówmy temat w Warszawie lub w Gdańsku, przy litrze.
Temat rozbierzem, a na drugi dzień urażonych nie będzie,
bo chu/ja będziem z tego pamiętać.
Wykład na SV2k13?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » Soft na Falcona
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mógłbym omówić temat, ale każdy jeden znowu się obrazi, więc zróbmy tradycyjnie -
bo chu/ja będziem z tego pamiętać.
Wykład na SV2k13?
Demka mnie średnio interesują, gry też bo tych jest mniej niż wyszło na XL/XE od 2010 do teraz, użytki, jakieś movie i mp3 playery, dodatki do desktopu etc., mi puki co udało się tylko zainstalować 1st Word i zrobiłem sobie TOSa 4,92 :/
YERZMYEY/HOOY-PROGRAM napisał/a:Mógłbym omówić temat, ale każdy jeden znowu się obrazi, więc zróbmy tradycyjnie -
bo chu/ja będziem z tego pamiętać.Wykład na SV2k13?
Haha, nie chcę, żeby mi mordę potem obili. ;)
Demka mnie średnio interesują, gry też bo tych jest mniej niż wyszło na XL/XE od 2010 do teraz, użytki, jakieś movie i mp3 playery, dodatki do desktopu etc., mi puki co udało się tylko zainstalować 1st Word i zrobiłem sobie TOSa 4,92 :/
Jesli chodzi o uzytki to jednym z najlepszych playerow jest Aniplayer, w najnowszej wersji 2.23 (odtwarza movi, mp3 i itp) innym mp3 player jest Falcamp oraz mxplay, jakie dodatki do desktopu cie interesuja ?
Kroll
Jeśłi chodzi o mp3 na niedopalonym Falconie, to tylko Falcamp się nadaje.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » Soft na Falcona
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 54 zapytań