Temat: uwaga na oszusta
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:08:38)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:08:38)
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:09:04)
Co za obywatelska postawa ! :D
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:11:28)
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:09:22)
Mam do zaoferowania dwie stare Commodory plus/4
facepalm.
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:09:38)
to0 ty czy o cochodzi bo nie rozumiem grypsu
ps. jakoś tak ostatnio łatwo w Polandzie wskazuje się tych których "trzeba" napiętnować...
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:09:52)
no słuchaj u tego samego gościa dwa razy kupiłem tą samą konsole ,a żądnej nie miałem w ręce no to nie wiem czy tak łatwo mi to przyszło,no chyba że to ty byłeś ty ,a byłeś to ty?????? bo przekrętów błogosławisz więc nie rozumiem twojej postawy
Chłopie, przeczytaj co napisałeś, bo mimo iż "wyedytowane" to razi w oczy. Mocno. Nie, to nie Gepard ani nie ja sprzedaję dwie Commodory. Amstradory i Spectrumory też nie.
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2014-10-17 12:52:03)
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:10:14)
A zgłaszałeś do allegro że koleś ma kilka kont i korzysta z tego samego ip?
Oni szybko blokują konta..
garynerwus: nie błogosławię to raz a dwa to nie byłem ja - tylko tak po lekturze internetów w ostatnim czasie naszła mnie taka myśl - bo w owych internetach każdy jest MachoMan Randy Savage..
idealnie to spuentowano w ostatnim odcinku Supernatural (oczywiście dodając troche w polskich realiach),
Mówi Crowley o późnym średniowieczu jako król demonów, narzekając na obecne czasy, cytuje:
"Za moich czasów szanowaliśmy starszych. Co prawda wtedy każdy po trzydziestce był wapniakiem. Teraz 40-latkowie nadal mieszkają z mamusią, kłamiąc na Sympatia.pl i pykając fotki żarcia.."
Jeśli nie widzisz związku to pomyśl o tym wielopłaszczyznowo.
AS: autor tego wątku też ma kilka kont na allegro i cóź z tego? :P
Ostatnio edytowany przez gepard (2014-10-17 12:59:03)
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:10:35)
teraz to szybko sprawe załatwiają.
rok temu gość mnie przekęcił na 2 tyś. po 1 godzinie miał zablokowane konto a po roku już jest po sprawie karnej sądowej i ma w ramach zadość uczynienia oddać mi kase ( oprócz wyroku) .
Wystarczyło że poszedłem na policje.. Teraz organy ścigania mają już o wiele lepsze narzędzia niż np 5 lat temu ...
Ostatnio edytowany przez pablozp (2014-10-17 14:40:50)
garynerwus długo wstrzymywałem się z dosadnym skomentowaniem ciebie, ale twoja hipokryzja osiągnęła szczyty Himalajów.
Napominasz i piętnujesz jakiegoś gościa z którym ci nie po drodze i nie ważne czy cie oskubał czy klepnął w tyłek twoja panne...
Na aukcji: http://allegro.pl/commodore-16-mega-zes … 31539.html sprzedajesz kompa z uwalonym Tedem lub procem i WIEM że doskonale zdajesz sobie z tego sprawę, bo to objawy szeroko opisywane w necie, z zasilaczem który narobił tego bałaganu bo dał więcej niż piątaka na wyjściu.
Kreujesz sie na szeryfa internetów a sam masz kilka kont z których sprzedajesz, ale SZCZYTEM HIPOKRYZJI I BURACTWA JEST PODBIJANIE NA WŁASNYCH AUKCJACH z innego konta - jak na tej właśnie aukcji - i robiłeś to już nie raz - wystarczy poklikać na historie transakcji u ciebie i widać jak w c*** grasz. Może skończ z tą błazenadą, bo to żałosne i c***... I ty piszesz o braku uczciwości u innych a sam walisz w c*** na allegro na każdym kroku.
bla bla bla
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:10:52)
po prosze o bana na pół roku i tak częściej nie zaglądam
garynerwus długo wstrzymywałem się z dosadnym skomentowaniem ciebie, ale twoja hipokryzja osiągnęła szczyty Himalajów.
Napominasz i piętnujesz jakiegoś gościa z którym ci nie po drodze i nie ważne czy cie oskubał czy klepnął w tyłek twoja panne...Na aukcji: http://allegro.pl/commodore-16-mega-zes … 31539.html sprzedajesz kompa z uwalonym Tedem lub procem i WIEM że doskonale zdajesz sobie z tego sprawę, bo to objawy szeroko opisywane w necie, z zasilaczem który narobił tego bałaganu bo dał więcej niż piątaka na wyjściu.
Kreujesz sie na szeryfa internetów a sam masz kilka kont z których sprzedajesz, ale SZCZYTEM HIPOKRYZJI I BURACTWA JEST PODBIJANIE NA WŁASNYCH AUKCJACH z innego konta - jak na tej właśnie aukcji - i robiłeś to już nie raz - wystarczy poklikać na historie transakcji u ciebie i widać jak w c*** grasz. Może skończ z tą błazenadą, bo to żałosne i c***... I ty piszesz o braku uczciwości u innych a sam walisz w c*** na allegro na każdym kroku.
no to chyba słabo wale w huja skoro na jednym koncie 1700 transakcji na nowym 140 i nie mam żadnego negatywa
aha popatrzyłem na zasilacz na commodorke i zasilanie jest 9V więc nie mądrzyj się
"ale twoja hipokryzja osiągnęła szczyty Himalajów" temat raczej empatyczny ,a hipokryzje sam wznieciłeś
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-17 15:41:37)
To kto jest ten oszust bo 'bla bla' to chyba jakas choroba psychiczna?
Hmm, co tu zagladam to dziwniej ?
Sorry taki mamy klimat....!
Zaxońcu zaglądaj częściej!
I kiedy robisz sztaba w paryżewie?
Proszę o wyjaśnienie, co było w wyczyszczonych postach. To, że dział nazywa się "Bałagan" nie oznacza, że to śmietnik.
Proszę o wyjaśnienie, co było w wyczyszczonych postach. To, że dział nazywa się "Bałagan" nie oznacza, że to śmietnik.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 15 zapytań ]