Odp: uwaga na oszusta
Uprzejmie proszę o uprzątnięcie tego śmietnika, czyli usunięcie wątku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Uprzejmie proszę o uprzątnięcie tego śmietnika, czyli usunięcie wątku.
Jer będziesz na SV...?
Dawno już nie rozmawialiśmy "%normalnie%%%".....
Proszę o wyjaśnienie, co było w wyczyszczonych postach. To, że dział nazywa się "Bałagan" nie oznacza, że to śmietnik.
podałem namiary na oszusta który sprzedaje falkony ,amigi cd 32 i inne bajery po dziwnie atrakcyjnych cenach
sam kupiłem 2 amigi cd32 i straciłem kase ,wczoraj kupiłem specjalnie u niego bo poznałem swoją amige
po to aby przez allegro zgłosić oszustwo ,dane sprzedającego są takie same jak oszusta z OLX
bierze kase i nie wysyła towaru,posługuje się fałszywymi danymi ,w zamian za troske zostałem zgnojony przez
weterana tego forum
Mnie mama uczyla ze jak cos warte 200 zl kosztuje 20, to lepiej trzymac sie od tego z daleka :) A ja ucze innych rowniez, ze pierwsza zasada to nie kupuje sie z platnoscia z gory od osob prywatnych, ktorych sie nie zna. Ale widac te watpliwej proweniencji artefakty w pudelkach lub w folii :) sprawiaja ze niektorym rozum zamienia sie z dupa :) A juz szczegolnie falcon powoduje niezrozumiale dla mnie rozwodnienie mozgu co niektorych :) Nie mowie ze nie zostales oszukany, i ze gosc nie jest winny, jednakowoz moje wspolczucie dla Ciebie jest znikome. Chec ostrzezenia innych - szlachetne.
Hmm, co tu zagladam to dziwniej ?
dobrze ze przestales sprzedawac bo tez ladnie w " hooya " waliles ;)
Ręce opadają, zaraz koleżka z Nowego Targu będzie kreował się na herosa.
Robi to ktoś kto wytknął w pierwszym poście, że jakiś typ sprzedaje bo ma kilka kont i robi wałki licytując z jednego konta na drugie i to jest "be", nie uczciwe i ogólnie hwd gościowi.
A tymczasem sam autor tego wątku ma kilka kont i zachowuje się dokładnie tak samo.
Obecnie sprzedaje 19 przedmiotów z których na 7 aukcjach sam sobie podbija ceny. Zapytany dlaczego tak robi, odpowiada że przecież to nic złego i przestępstwem to nie jest. Dla mnie to książkowa hipokryzja i słoma wychodząca z buciorów. Ale jeśli Wam to pasuje, to ja spasuje. A zauważyłem ten proceder od momentu założenia dodatkowych kont - parę miesięcy temu sprzedawał dyskietki i w ten sposób ja i parę innych osób wypatrzyło te wałki.
Btw. dodatkowo jeszcze te mijające sie z prawdą opisy - jak na trwającej aukcji z Accornem. Chłopcze to co sprzedajesz jest tylko częścią tego komputera - całość wygląda gabarytowo jak 128D. Ale myślę, iż doskonale o tym wiesz...
Ostatnio edytowany przez gepard (2014-10-18 10:06:12)
A. Plus za obywatelska postawę
B. Minus za informacje ... w wątku pojawiło się, że to jakaś rudera do rozbiórki...nie do końca...fotka z rana
Ostatnio edytowany przez BartoszP (2014-10-18 17:29:11)
Ręce opadają, zaraz koleżka z Nowego Targu będzie kreował się na herosa.
Robi to ktoś kto wytknął w pierwszym poście, że jakiś typ sprzedaje bo ma kilka kont i robi wałki licytując z jednego konta na drugie i to jest "be", nie uczciwe i ogólnie hwd gościowi.A tymczasem sam autor tego wątku ma kilka kont i zachowuje się dokładnie tak samo.
Obecnie sprzedaje 19 przedmiotów z których na 7 aukcjach sam sobie podbija ceny. Zapytany dlaczego tak robi, odpowiada że przecież to nic złego i przestępstwem to nie jest. Dla mnie to książkowa hipokryzja i słoma wychodząca z buciorów. Ale jeśli Wam to pasuje, to ja spasuje. A zauważyłem ten proceder od momentu założenia dodatkowych kont - parę miesięcy temu sprzedawał dyskietki i w ten sposób ja i parę innych osób wypatrzyło te wałki.
Btw. dodatkowo jeszcze te mijające sie z prawdą opisy - jak na trwającej aukcji z Accornem. Chłopcze to co sprzedajesz jest tylko częścią tego komputera - całość wygląda gabarytowo jak 128D. Ale myślę, iż doskonale o tym wiesz...
jak chcesz to porozmawiam z tobá osobiscie bo widze ze kozak jestes ,ciekawe czy tedy bédziesz mial taki rozszczekany ryj cwaniaku
czy ja biore pieniądze i nie wysyłam towaru?? zaś za to porównanie mnie do tamtego kolesia moge ci wytoczyć pozew
cywilny bo na to forum dużo osób wchodzi ,chcesz spróbować sił????
masz rodzine? masz zajęcia? pracujesz na 2 etaty??musisz wozić dzieci do szkoły do innej miejscowości ,czy ty myślisz żę ja mam czas sprawdzać każdy towar? nawet nie patrzyłem w sieci co to za komputer jebłem foty ,wystawiłem i tyle
po prostu sądzisz sam po sobie ,bo ty tak postępujesz
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2014-10-19 10:20:34)
@AS Nie będę na SV, bo jeszcze pier.dolino nie jeździ do GDA :D
prosze o zamknięcie tematu
jebłem foty
W ten pusty łeb się j.....j , na tym kończę dyskusje z tym człeniem bo widać, że najprostszych rzeczy nie ogarnia. Koniec. Kropka.
no to kończ ,bo jakbyś nie zaczął to ten temat miał by sens
-->Gepard, ale czego od człowieka chcesz, przecie napisał że to nie on, tylko te dzieci z innej miejscowości podbijają mu na aukcjach, kiedy na drugim etacie robi ;)
Ostatnio edytowany przez Lt_Bri (2014-10-19 15:23:09)
klasyka :)
"...Nigdy do niczego się nie przyznawaj. Złapią cię pijanego w samochodzie to mów że nie piłeś. Znajdą ci dolary w kieszeni, mów że to pożyczone spodnie. A jak cie złapią na kradzieży za rękę, mów że to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."
http://www.youtube.com/watch?v=t6MoCVuEcPE
prosze o zamknięcie tematu
A ja proponuje jeszcze wakacje dla tego Pana, bo te jego bla bla to jakaś parodia.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 16 zapytań ]