Odp: Sajt z moimi projektami.
Super
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Adam Dyba - Orko Rozmowa z autorem m.in. Syf-On Demo, The MTV Demo, a także programu Master SAM.
Wywiad z Krzysztofem Kobusem (K.K. / WFMH ^ Quartet) Zapraszamy do przeczytania wywiadu z Krzysztofem Kobusem, ówcześnie znanym jako K.K./WFMH^Quartet
Lotus Esprit Turbo Challenge dla STe Została opublikowana pierwsza oficjalna wersja 1.0.
Echa Revision 2021 Revision 2021 zbliża się do końca i powoli zaczynają się pojawiać pierwsze prace.
Rozmowa z Przemysławem Orłowskim Wywiad z autorem protoscenowej produkcji z 1990 r. pod tytułem "Eagle Demo".
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Super
Oj tam klawisze - obudowę tak zrobić to było by coś
Jak zwykle szacun.
Dzięki za miłe słowa
Oj tam klawisze - obudowę tak zrobić to było by coś
eee tam, budy już robiłem hydrografiką ;P
Trudno sie pokrywa XE taka hydrografika?
IMO juz sama hydrografika jest dosyć trudna w domowych warunkach ale te lamelki w XE czy ST to jest juz masakra.
Robiłem tylko jedno ST i raczej ostatnie
(...)
eee tam, budy już robiłem hydrografiką ;P
Wiem, widziałem, podziwiałem Na sajt zaglądam co jakiś czas i czytam - jak chociażby o odbudowie 800XL, a w innych przypadkach przynajmniej obrazki obejrzę
. Ale hydro jednak tak fajnie nie ściągniesz...
To prawda, hydro nie sciągniesz niestety. Budę też by można tak machnąć z tym że maszyna potrzebna ze 4 razy większa. Pewnie do zrobienia ale nie mam luźnych paru tysi żeby sobie zbudować.
Oglądałem wcześniej te pokrywanie klawiszy - jak to w ogóle schodzi, w sensie jest problem z usunięciem folii czy zero problemu?
Co do tej A1200 mam pytanie, wiadomo gdzie można w rozsądnej cenie kupić wtyczki do zasilania? Na Allegro są ale gdzieś indziej?
Z tą folią to wypowiem się za jakiś czas jak ogarne jakis egzemplarz na tyle dobrze że będzie można popisać troche.
Jak narazie największy problem to był dobór polimeru, jego grubości i temperatury układania jak i też narzędzi.
Ten etap jak narazie to faza testów różnych rozwiązań no i troche taki PoC. W sumie raczej na PoC się skończy bo jak widze ile to jest roboty z postprocessingiem i ile kasy idzie na research to już wiem że nigdy mi się to nie zwróci
Będzie natomiast metoda na bardzo customowe projekty.
Co do wtyczek to nie jestem w temacie za bardzo bo ich w ogóle nie kupuje i tu nie pomogę
Jedyne co mi się kojazy to chyba w sklepie Lotharka były kiedyś.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 25 zapytań ]