Odp: Mikro-sztab w sobotę
TO jest sztab. Ludzie opiją się piwska i jeszcze tego samego dnia wrócą do domów. Albo i nie. ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Silly Venture 2023WE - coraz bliżej Wielkimi krokami zbliża się 17. już edycja Silly Venture
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
TO jest sztab. Ludzie opiją się piwska i jeszcze tego samego dnia wrócą do domów. Albo i nie. ;)
tak blisko terminu Losta ? nieładnie
Zapraszam, zaczynamy w sobotę od osiemnastej, kończymy w sobotę momencie, kiedy skończymy. Siedzimy bez kompów, przy piwku...
13:59 masz intercity z Lublina, potem wsiądziesz w pierwszy powrotny i już... Na pewno ktoś będzie siedział długo, ja będę gdzieś do 21-22 wstępnie (w niedzielę jazda samochodem), ale do końca wyjdzie w praniu. Ostatnio chłopaki skończyli jakoś koło 4 rano...
spoko ja tylko sobie żartowałem w nawiazaniu do burzy gdy alex zaproponowal zlot w wawie
Zlot ma inną formułę. A z przyjazdem pisałem poważnie - 2h w pociągu, zjesz coś na mieście lub na miejscu, posiedzisz z nami i wrócisz... Jakby co 21:45 masz powrotny, o 0:01 jesteś w domu ;) 3h smiało możesz z nami posiedzieć. Ewentualnie ustawić się na 6:40 rano - niestety, nie mam jak Cię przenocować, będę spał poza domem z przyczyn technicznych. Postaraj się, miło będzie ;)
he he :0
Ostatni sztab; skończył się nad ranem około 5tej czy 6tej dzień później.
@pabloz - To było bardzo celne nawiązanie :D
@all - Ja niestety w sobotę mam o 21 imprezę, więc marne szanse... choć możliwe, że uda mi się zajrzeć na godzinkę ;)
@all - Ja niestety w sobotę mam o 21 imprezę, więc marne szanse... choć możliwe, że uda mi się zajrzeć na godzinkę ;) Tak więc 32% :)
Ostatnio edytowany przez alex (2021-05-27 23:25:58)
Nie bardzo, na sztabie nie ma produkcji, nie jest w terminie żadnego zlotu, można się spotkać nawet tydzień przed/po dowolnym party, omawiając na przykład kwestie dojazdu. Poza tym - do party jest półtora miesiąca, więc można pogadać o ewentualnych produkcjach ;)
Sikor, wyjmij sobie "już Ty wiesz co", z "sam wiesz skąd". :) Chłopak jaja sobie robi, a Ty tak na poważnie. Lost i Silly Venture też są blisko siebie i jakoś nikt z tego problemu nie robi.
Ja może bym i wpadł, ale jestem akurat w pracy - jakiś event w Arkadach Kubickiego.... Zobaczę jak się skończy :)
@Pecus co robisz przy tym evencie może jesteśmy z tej samej branży. Ja czasami robię przy takich eventach jako realizator światła.
Bedziemy tam prezentowali na żywo rekonstrukcję. Musimy ogarnąć kolegom 4 wydajne (bardzo ;) ) stacje robocze z softem i osprzętem i przypilnować by nie było wtopy z działaniem tego.
Halo halo;
-to gdzie jak i o której ?
Przeca jest, róg Dynasy i Oboźnej od 18-tej. Miejsce jest Ci znane ;P
ok tak tylko profilaktycznie bo o 21szej mam imprezę :)
to możesz z nami dwie godzinki posiedzieć i pójdziesz dalej ;) Ja pewnie będę krótko, bo w niedzielę rano potrzebuję się przemieszczać samochodem. No dobra, koło 10-tej rano... A trzeba przetrzeźwieć.
o której na miejscu?
Chyba pora się zbierać. Zapomniałem poprosić @Sikora, żeby zabrał dla mnie klawiaturę do XL-a. No nic.
Ja już czekam
i dalej nikogo nie ma.
Ostatnio edytowany przez Gzynio (2021-05-29 16:53:01)
o jest Sikor :)
Ostatnio edytowany przez Gzynio (2021-05-29 16:53:49)
Nie czekamy, zaczynamy pić ;)
Ostatnio edytowany przez Gzynio (2021-05-29 16:57:48)
Ja w drodze. Pewnie was nie poznam ale mnie łatwo będzie wyłapać.
W końcu sztab piwo grill oraz Atarowcy..
Czas uciekać na 2ga imprezę ..
Fajnie było..
Tylko za krótko ..
Ostatnio edytowany przez AS... (2021-05-29 20:25:21)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 11 zapytań ]