Odp: Mikro-sztab w sobotę
TO jest sztab. Ludzie opiją się piwska i jeszcze tego samego dnia wrócą do domów. Albo i nie. ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
FujiCup FujiCup ma na celu wspieranie sceny gier retro, dając uczestnikom szansę na pokazanie swojego talentu
Echa Silly Venture 2024 SE Są już dostępne wyniki Silly Venture 2024 SE
Uaktualnienie firmware do The400 Poprawki do "fizycznego" emulatora ośmiobitowych komputerów i konsol Atari.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
TO jest sztab. Ludzie opiją się piwska i jeszcze tego samego dnia wrócą do domów. Albo i nie. ;)
tak blisko terminu Losta ? nieładnie
Zapraszam, zaczynamy w sobotę od osiemnastej, kończymy w sobotę momencie, kiedy skończymy. Siedzimy bez kompów, przy piwku...
13:59 masz intercity z Lublina, potem wsiądziesz w pierwszy powrotny i już... Na pewno ktoś będzie siedział długo, ja będę gdzieś do 21-22 wstępnie (w niedzielę jazda samochodem), ale do końca wyjdzie w praniu. Ostatnio chłopaki skończyli jakoś koło 4 rano...
spoko ja tylko sobie żartowałem w nawiazaniu do burzy gdy alex zaproponowal zlot w wawie
Zlot ma inną formułę. A z przyjazdem pisałem poważnie - 2h w pociągu, zjesz coś na mieście lub na miejscu, posiedzisz z nami i wrócisz... Jakby co 21:45 masz powrotny, o 0:01 jesteś w domu ;) 3h smiało możesz z nami posiedzieć. Ewentualnie ustawić się na 6:40 rano - niestety, nie mam jak Cię przenocować, będę spał poza domem z przyczyn technicznych. Postaraj się, miło będzie ;)
he he :0
Ostatni sztab; skończył się nad ranem około 5tej czy 6tej dzień później.
@pabloz - To było bardzo celne nawiązanie :D
@all - Ja niestety w sobotę mam o 21 imprezę, więc marne szanse... choć możliwe, że uda mi się zajrzeć na godzinkę ;)
@all - Ja niestety w sobotę mam o 21 imprezę, więc marne szanse... choć możliwe, że uda mi się zajrzeć na godzinkę ;) Tak więc 32% :)
Ostatnio edytowany przez alex (2021-05-27 23:25:58)
Nie bardzo, na sztabie nie ma produkcji, nie jest w terminie żadnego zlotu, można się spotkać nawet tydzień przed/po dowolnym party, omawiając na przykład kwestie dojazdu. Poza tym - do party jest półtora miesiąca, więc można pogadać o ewentualnych produkcjach ;)
Sikor, wyjmij sobie "już Ty wiesz co", z "sam wiesz skąd". :) Chłopak jaja sobie robi, a Ty tak na poważnie. Lost i Silly Venture też są blisko siebie i jakoś nikt z tego problemu nie robi.
Ja może bym i wpadł, ale jestem akurat w pracy - jakiś event w Arkadach Kubickiego.... Zobaczę jak się skończy :)
@Pecus co robisz przy tym evencie może jesteśmy z tej samej branży. Ja czasami robię przy takich eventach jako realizator światła.
Bedziemy tam prezentowali na żywo rekonstrukcję. Musimy ogarnąć kolegom 4 wydajne (bardzo ;) ) stacje robocze z softem i osprzętem i przypilnować by nie było wtopy z działaniem tego.
Halo halo;
-to gdzie jak i o której ?
Przeca jest, róg Dynasy i Oboźnej od 18-tej. Miejsce jest Ci znane ;P
ok tak tylko profilaktycznie bo o 21szej mam imprezę :)
to możesz z nami dwie godzinki posiedzieć i pójdziesz dalej ;) Ja pewnie będę krótko, bo w niedzielę rano potrzebuję się przemieszczać samochodem. No dobra, koło 10-tej rano... A trzeba przetrzeźwieć.
o której na miejscu?
Chyba pora się zbierać. Zapomniałem poprosić @Sikora, żeby zabrał dla mnie klawiaturę do XL-a. No nic.
Ja już czekam
i dalej nikogo nie ma.
Ostatnio edytowany przez Gzynio (2021-05-29 16:53:01)
o jest Sikor :)
Ostatnio edytowany przez Gzynio (2021-05-29 16:53:49)
Nie czekamy, zaczynamy pić ;)
Ostatnio edytowany przez Gzynio (2021-05-29 16:57:48)
Ja w drodze. Pewnie was nie poznam ale mnie łatwo będzie wyłapać.
W końcu sztab piwo grill oraz Atarowcy..
Czas uciekać na 2ga imprezę ..
Fajnie było..
Tylko za krótko ..
Ostatnio edytowany przez AS... (2021-05-29 20:25:21)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 11 zapytań ]