Odp: Co ostatnio udało ci się kupić/zdobyć?
Nic dziwnego, że "wreszcie". Nawet na pudełku jest napisane jak byk: "Hard-to-find". :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Harmonogram Silly Venture 2023 WE Pojawił się zaktualizowany rozkład jazdy zimowej edycji Silly Venture 2023
ASAP 6.0.1 i RECOIL 6.4.0 Są dostępne nowe wersje narzędzi na PC/Mac/urządzenia mobilne.
Update WWW zimowej edycji Silly Venture Na oficjalnej stronie zimowej edycji Silly Venture działa już upload prac konkursowych i sprzedaż wejściówek.
ABBUC Software Contest 2023 wyniki Wczoraj, czyli 29 października, zostały ogłoszone wyniki ABBUC Software Contest 2023.
Silly Venture 2023WE - coraz bliżej Wielkimi krokami zbliża się 17. już edycja Silly Venture
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nic dziwnego, że "wreszcie". Nawet na pudełku jest napisane jak byk: "Hard-to-find". :D
Baczność! ;)
Zdobyłem (dzięki uprzejmości Voy'a) wreszcie tę kartę. Po wstępnych testach wychodzi, że nie ma chyba niczego lepszego do grabowania naszych komputerków ;) Polecam, jeśli ktoś znajdzie..
... teraz jeszcze RGB Link ... ;)
Gratulować, kiedy :kuchnia: nie będzie z gumy ... ;)
Możliwe, że kuchnia jeszcze przed Grawitacją.
"Capture source at 60 frames per second". Mam nadzieję, że da się to przestawić na 50 Hz.
Lizard - sprawa raczej oczywista w tym przypadku. 60 to max dla FHD
@Lizard: ten StarTech dopasowuje się do źródła. :)
Postanowiłem zmienić kartę do przechwytywania obrazu, bo chyba udało mi się znaleźć jeszcze lepszą: Magewell Pro Capture AIO. Na razie testowałem ją z gołą 800XL po S-Video, Medusą przez DVI (obraz kontrolny) i przez HDMI. Przetrwała spotkanie z Lotharek Dance i nie zerwało synchronizacji (hi Koala! :D ), można też wgrywać EDID (128- lub 256-bajtowy profil parametrów zaszyty w każdym współczesnym monitorze i TV). Reszta testów jak moja główna atarka wróci z warsztatu Pasia. :)
Ostatnio edytowany przez voy (2023-03-04 21:50:41)
[...]będę uprawiał archeologię stosowaną, kiedy tylko to dotrze:
ale zacna kolekcja dyskietek, mniam
[REKLAMA]
Archeologia "popełniona", gdzieś upublicznię. Kasetami już się nacieszyłem, muszę zwolnić miejsce. Może ktoś reflektuje - pogrupowane w... grupy =:-D
[/REKLAMA]
[...]będę uprawiał archeologię stosowaną, kiedy tylko to dotrze:
ale zacna kolekcja dyskietek, mniam
[REKLAMA]
Archeologia kaset popełniona, gdzieś upublicznię. Kasetami już się nacieszyłem, muszę zwolnić miejsce. Może ktoś reflektuje - pogrupowane w... grupy =:-D
[/REKLAMA]
As... wiem, pamiętam, dyskietki jeszcze nie ;-)
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2023-06-03 19:39:52)
@adam, a tą mysz optyczną poza alledrogo to ile winszujesz sobie?
@Paweł -> sprawdź e-mail forumowy.
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.279 sekund, wykonano 16 zapytań ]