Heh, proza życia... Już się wydawało, że będzie o.k., ale niestety - nie tym razem. Póki co spłacam jeszcze poprzednią pożyczkę (jeszcze 4 raty ;)), na to mam zapewnioną kaskę. Ale doszedł nowy kłopot - i dało ostro po łbie...
Proponuję jak poprzednio - 20% rocznie, na umowę, ale tym razem potrzebuję nieco więcej, więc w rok nie dam rady spłacić. Jeśli byłyby chętne dusze i mogły mnie wspomóc - proszę o maila bądź PM-kę. Przypuszczalnie potrzebuję kasy na jakieś dwa lata...
Dobra wieść - mam póki co stałą posadę. Na razie na niepełen etat, ale zawsze. Od września będzie (ma być) pełen.
20. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z okrągłą, dwudziestą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
ELITE Atari 8-bit! Dostępne demo portu gry ELITE (wersja dyskowa z BBC Micro) na komputery Atari XL/XE.
BBC BASIC dla Atari XL/XE BBC BASIC w wersji 3.10 dostępny na Atari XL/XE! Port stworzył Ivo van Poorten.
Altirra 4.40-test23 Kolejna testowa wersja Altirry przynosi poprawki w emulacji VBXE i usprawnienia w zarządzaniu firmware.
X. Basque Tournament of Atari 2600 Euskal Retro Association podsumowuje 10. edycję Baskijskiego Turnieju Atari 2600.