Heh, proza życia... Już się wydawało, że będzie o.k., ale niestety - nie tym razem. Póki co spłacam jeszcze poprzednią pożyczkę (jeszcze 4 raty ;)), na to mam zapewnioną kaskę. Ale doszedł nowy kłopot - i dało ostro po łbie...
Proponuję jak poprzednio - 20% rocznie, na umowę, ale tym razem potrzebuję nieco więcej, więc w rok nie dam rady spłacić. Jeśli byłyby chętne dusze i mogły mnie wspomóc - proszę o maila bądź PM-kę. Przypuszczalnie potrzebuję kasy na jakieś dwa lata...
Dobra wieść - mam póki co stałą posadę. Na razie na niepełen etat, ale zawsze. Od września będzie (ma być) pełen.
Harmonogram Lost Party 2026 Poznaj szczegółowy plan kultowego zlotu demoscenowego Lost Party 2026 w Licheniu Starym.
Drwal 1.3 od Larka Nowa wersja gry Drwal przynosi poprawki w algorytmach i balansie rozgrywki.
FujiGPT - klient LLM dla Atari XL/XE FujiGPT pozwala na rozmowę z modelami językowymi na klasycznych ośmiobitowych komputerach Atari.
ABBUC Creative i Application Contest Poznaliśmy oficjalne wyniki konkursów Creative oraz Application Contest organizowanych przez ABBUC.
Echa Sommarhack 2026 Zakończył się szwedzki zlot Sommarhack 2026. Dead Hackers Society zachwyca nowym demem na Atari STE.