Heh, proza życia... Już się wydawało, że będzie o.k., ale niestety - nie tym razem. Póki co spłacam jeszcze poprzednią pożyczkę (jeszcze 4 raty ;)), na to mam zapewnioną kaskę. Ale doszedł nowy kłopot - i dało ostro po łbie...
Proponuję jak poprzednio - 20% rocznie, na umowę, ale tym razem potrzebuję nieco więcej, więc w rok nie dam rady spłacić. Jeśli byłyby chętne dusze i mogły mnie wspomóc - proszę o maila bądź PM-kę. Przypuszczalnie potrzebuję kasy na jakieś dwa lata...
Dobra wieść - mam póki co stałą posadę. Na razie na niepełen etat, ale zawsze. Od września będzie (ma być) pełen.
Elite - port z BBC Micro na Atari XL/XE Wczesna beta portu kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.