Witam wszystkich
Czy ktoś wie, jak zmusić Steem do "rozmydlania" przeskalowanego obrazu za pomocą DirecDraw pod Windows 7? Pod XP ładnie mi działało, a w Win7 niby wszystko mam pozaznaczane jak trzeba i nie działa. Googlałem, ale bez efektu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » steem, windows 7, directdraw
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich
Czy ktoś wie, jak zmusić Steem do "rozmydlania" przeskalowanego obrazu za pomocą DirecDraw pod Windows 7? Pod XP ładnie mi działało, a w Win7 niby wszystko mam pozaznaczane jak trzeba i nie działa. Googlałem, ale bez efektu.
u mnie Stretch w Steem Beta 3.7.0 działa pod W7 i wygląda tak:
picture share
O, a skąd wziąłeś 3.7 beta? Do tej pory używałem 3.2. Teraz znalazłem 3.6.4 i nadal mi krzaczy.
3.6.4 działa u mnie ok. Wygląda na to że Steem ma jakąś kolizję z konkretnymi sterownikami grafiki. Może zgłoś problem Stevenowi na forum AF http://www.atari-forum.com/viewforum.php?f=94
Co do bety 3.7 to jestem zapisany na listę betatesterów. Na AF pod tym samym linkiem był niedawną wątek na ten temat.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » steem, windows 7, directdraw
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 55 zapytań