Hej
Nie wiem czy admin już widział - dziś (07.08.2025) po wejściu na stronę dostaję komunikat, że certyfikat wygasł (wczoraj).
Ja tak informacyjnie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Altirra 4.50 test 11 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra z nowym, eksperymentalnym paskiem zadań.
C.E.T.A.S. - nowy projekt na Atari 8bit Rafał Dudek i Vladimir Janković pracują nad unikalną strzelaniną z alternatywną historią w tle.
Postępy nad konwersją Golden Axe Zobacz najnowsze zmiany w nadchodzącym hicie na 8-bitowe Atari, nad którym pracuje znana ekipa.
Cannon Fodder STE WIP #2 Krzysztof Jarzyna prezentuje nową wersję rozwojową kultowej gry Cannon Fodder dla Atari STE.
Wolfenstein 3D dla Atari z VBXE Pierwsze szczegóły oraz wersja testowa Wolfensteina 3D wykorzystującego układ VBXE.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Certyfikat wygasł?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej
Nie wiem czy admin już widział - dziś (07.08.2025) po wejściu na stronę dostaję komunikat, że certyfikat wygasł (wczoraj).
Ja tak informacyjnie.
U mnie to samo w najnowszym FF.
U mnie to samo w najnowszym FF.
A u mnie na starym FF to samo :)
Cierpliwości :) Prace w trakcie.
Certyfikat wygasł ponownie dziś (2026.04.01) ... niezły żarcik na prima aprilis ;-)
ps) nie da się tego z automatu cert-botem ogarnąć?
Już ogarnięte, dzięki za info. Czy da się ogarnąć automatycznie, to pytanie do Pana Krapa (pewnie gdyby się dało, to by to było od razu ogarnięte).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Certyfikat wygasł?
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 58 zapytań