Hej
Nie wiem czy admin już widział - dziś (07.08.2025) po wejściu na stronę dostaję komunikat, że certyfikat wygasł (wczoraj).
Ja tak informacyjnie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RePlay Fest 2026 Retro festiwal w Warszawie: strefy 8/16/32-bit, flippery, giełda i turnieje gier już w kwietniu.
Gearlynx 1.2.5 Nowa odsłona emulatora Atari Lynx przynosi poprawki serwera MCP oraz aktualizację bazy kontrolerów.
Wee Ninja - pełna wersja gry wydana Platformówka Wee Ninja trafia na Atari XL/XE oraz 5200 w wersji finalnej z wieloma zmianami.
FLOP 69 Ukazał się 69. numer czeskiego magazynu FLOP, tworzonego nieprzerwanie od 1989 roku.
HDDRIVER 12.78 Nowa wersja wprowadza poprawki SCSI i lepszą obsługę partycji GPT dla Atari.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Certyfikat wygasł?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej
Nie wiem czy admin już widział - dziś (07.08.2025) po wejściu na stronę dostaję komunikat, że certyfikat wygasł (wczoraj).
Ja tak informacyjnie.
U mnie to samo w najnowszym FF.
U mnie to samo w najnowszym FF.
A u mnie na starym FF to samo :)
Cierpliwości :) Prace w trakcie.
Certyfikat wygasł ponownie dziś (2026.04.01) ... niezły żarcik na prima aprilis ;-)
ps) nie da się tego z automatu cert-botem ogarnąć?
Już ogarnięte, dzięki za info. Czy da się ogarnąć automatycznie, to pytanie do Pana Krapa (pewnie gdyby się dało, to by to było od razu ogarnięte).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Certyfikat wygasł?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 58 zapytań