Witam.
Właśnie robię porządki i mam takie oto rzeczy do oddania:
-"Bajtek" sztuk 90. stan różny, najczęściej b.dobry
-"Komputer" sztuk ok. 50, stan bdb
-"Tajemnice Atari","ST Computer',"ST Format","Moje Atari","STe Fan","Atari Magazyn", ST Fan", "Świat Atari","Atari Explorer", sztuk 64, stan bardzo różny.
Do ostatniej pozycji pierwszeństwo ma Moonie, ale pewnie wszytkiego nie weźmie, bo gazety 8-bit go nie interesują, więc ze 40 sztuk zostanie.
Proszę nie pytac o konkretne egzemplaze. Oddaje to za friko, najlepiej w calosci. Jeśli się ktoś po to nie zgłosi do Sosnowca do przyszłego piątku to wywalam to na śmietnik. Niestety, musze przeczyści szafy...
mój tel.: 660712772
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.