Wszystkie serwery...
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Bałagan » Onet zdechł
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszystkie serwery...
U nas w anglii nie do pomyślenia...
A u mnie działa :) :) ... kocham ten tekst...
Oby na zawsze. Chętnie wypiję toast na jego grobie.
Niestety, odżył.
Żeby było w związku z atareizmem - ciekawe, czy Chaos się tym jeszcze przejmuje, czy już zupełnie nie :)
U nas w anglii nie do pomyślenia...
No to zalezy tylko od firmy ;)
Między innymi dlatego zrezygnowałem z konta mailowego na onet.pl. Przeszłem do O2, ale tu też nie jest dużo lepiej, bo po dwóch tygodniach bez logowania konto jest zawieszane, a jakiekolwiek wyjaśnienia mijają się z celem bo konta w sumie i tak nie odzyskujesz.
że co? jesteś pewien że po 2 tygodniach? tzn. jak sobie pojadę na urlop 2 tygodniowy na biegun jakiś, to mogę zapomnieć o koncie ?
kurde musze uważać.
Miałem dwa konta z czego jedno do kontaktów z bankiem, i musiałem czym prędzej robić w banku aktualizację. Tlen jest o tyle dobry że pojemność skrzynki jest na poziomie 10giga, wykorzystuje teraz około 8%, natomiast mają kupę spamu - reklam.
Gmail. (kropka)
To chyba przesada z tymi dwoma tygodniami :) Może w przypadku nowych użytkowników; ja mam tam konto od prawie 10 lat, zdarzało mi się nie odbierać poczty przez ponad 2 tygodnie i, chvalit' Boha, nie było żadnych problemów. A problem reklam rozwiązałem, wysyłając smsa za 10,98.
Duża pojemność skrzynki to jest dla mnie bajer, natomiast bardzo sobie chwalę szybkość działania serwera.
Kiero: Google bardzo cenię za wyszukiwarkę i fajne mapki, ale pozostałym ich usługom (może oprócz AdWords) mówię stanowcze NIE :D
No mi w tym roku tez mija dekada odkąd mam maila na o2 i ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony, ale żadnych regulaminów to nie czytałem więc stąd się zdziwiłem z tymi 2 tygodaniami. Co do spamu to ja nic nie wysyłałem i ogólnie prawie wogóle nie mam, powiedzmy 10 tygodniowo, co nie jest tragedią.
Kiero dobrze prawi - gmail pod tym względem jest mocno PRO*
* - jeżeli chcesz za darmo dobrą pocztę
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Onet zdechł
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 65 zapytań